Çorum’da öğrencilerden duygulandıran yardım! İhtiyaç sahibi ailelere destek sağladılar...

Çorum Sungurlu’da ilkokul öğrencilerinden anlamlı yardım herkesi duygulandırdı. İhtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek öğrenciler gıda yardımında bulundu. Peki bu yardım için paralar nasıl toplanıyor? İşte öğrenci ve öğretmenlerin açıklamaları...

Sunguroğlu İlkokulu'nda düzenlenen Değerler Eğitimi kapsamında “Sadaka Kutusu” içinde toplanan para ile yardım yapıldı. Öğrenciler biriktirdikleri harçlıkları sadaka kutusuna attı. Burada toplanan para ile her ay sonunda alışveriş yapılarak okul çevresinde ihtiyacı olan ailelere yardım yapılıyor. Aileleri ziyaret ederek onlara gıda yardımı ulaştırılıyor.

Etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada, “Yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla yürütülen bu etkinliklerle öğrenciler ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmenin mutluluğunu da yaşadılar. Proje kapsamında önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretler gerçekleştirilerek hem ailelerin ihtiyaçları karşılanmaya çalışıldı hem de öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci aşılandı” şeklinde ifadelere yer verildi.

ÖĞRENCİLER AÇIKLAMA YAPTI

Yaptıkları bu yardım işinden çok mutlu olan öğrenciler ise “Yaptığımız iş çok önemli, insanların ihtiyaçlarını gidermek çok güzel. Elimizden geldiği müddetçe devam etmek istiyoruz. İnşallah imkânlarımız el verdiği ölçüde daha çok aileye ulaşırız" temennisinde bulundular .

Öğretmenler bu konuda, “Öğrencilerimizi yardım seferberliğine dahil ederek hayır yapmanın sevincini yaşamalarını istedik. Böylelikle bu yavrularımız içinde bulunarak, yaparak ve yaşayarak yardımlaşmanın önemini kavramış olacaklar. Desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptılar.

Çorum’da öğrencilerden duygulandıran yardım! İhtiyaç sahibi ailelere destek sağladılar... ile ilgili etiketler Öğretmen Öğrenci Çorum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.