Coronavirüs alarmı! Maçlar iptal edildi!

İtalya İkinci Futbol Ligi’nin (Serie B) 25. haftasında oynanması gereken Ascoli-Cremonese karşılaşması, Cremona ve içinde yer aldığı Lombardiya bölgesinde hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ertelendi. Serie A'da da Coronavirüs nedeniyle İnter-Sampdoria, Verona Cagliari ve Atalanta-Sassuolo maçları ertelendi.

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Ascoli ve Cremonese takımlarının bugün yerel saatle 15.00’te başlayacak maç için Cino e Lillo Del Duca Stadı’na geldiği ancak, karşılaşmanın güvenliğinden sorumlu kuruluşun, bölgede artan Kovid-19 vakalarını gerekçe göstererek maçı erteleme kararını takımlara ilettiği belirtildi.

Serie A'da Coronavirüs nedeniyle İnter-Sampdoria, Verona Cagliari ve Atalanta-Sassuolo maçları ertelendi.

Ascoli takımının sahibi Massimo Pulcinelli, maçın resmen ertelendiği haberinin gelmesi üzerine sosyal medyadan karara tepki göstererek, "Resmen ertelendi. Saçmalıklar ülkesi. Sorumsuz insanlar tarafından yönetiliyor. Stadyum? Dünyadaki en az tehlikeli yer. Şimdi tüm kamu işletmelerini bu korku nedeniyle kapatıyoruz!" ifadelerini kullandı.

Coronavirüs alarmı! Maçlar iptal edildi! ile ilgili etiketler maç corona virüsü Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.