Çorbadan kıl çıktı diye lokantanın sahibini vurdu

Zonguldak'ta bir kişi içtiği çorbadan kıl çıktığını iddia ederek silahına sarıldı. Alkollü olduğu belirtilen müşteri, mekan sahibini silahla yaraladı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bir kişi, içtiği çorbadan kıl çıktığı iddiasıyla mekan sahibini silahla yaraladı.

Saltukova beldesinde esnaf olan Çorbacı Latif İstek'e sabaha karşı müşteri olarak gelen Ferhat A. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının sebebinin çorbadan kıl çıktığı ve saldırganın alkollü olduğu belirtildi.

Çorbadan kıl çıktı diye lokantanın sahibini vurdu

Çevredekilerin silah seslerini duyması üzerine 112 Acil Servis ve jandarmaya ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan İstek'e ilk müdahaleyi yaparak Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın ardından kaçan silahlı saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çorbadan kıl çıktı diye lokantanın sahibini vurdu ile ilgili etiketler Zonguldak silahlı saldırı çorbadan kıl çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.