Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız herkesi duygulandırmıştı! Bergüzar Korel o aileye ulaştı ve...

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız ve annesinin o anları herkesi duygulandırmıştı. Viral olan o görüntülerin ardından ünlü oyuncu Bergüzar Korel o aileye ulaştı. Handa yaşayan aile için ev arayışı başladı.

Sosyal medyada hızla yayılan anne-kız videosu herkesi derinden etkiledi. Çöpten bulduğu bir elbiseyi kızına giydiren anne, kızının oynaması için alkışladı. Anne ile kızının yüzlerinden okunan mutluluğu yüzleri gülümsetse de anne ve kızın hali yürekleri sızlattı.

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız herkesi duygulandırmıştı! Bergüzar Korel o aileye ulaştı ve...

BERGÜZAR KOREL O AİLEYE ULAŞTI!

Videonun viral olmasıyla ünlü oyuncu Bergüzar Korel, harekete geçti. Aileyi bulmak için seferber olan Bergüzar Korel tüm çabalarının sonunda anne ve kızına ulaştı.

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız herkesi duygulandırmıştı! Bergüzar Korel o aileye ulaştı ve... - Resim : 2

Handa yaşadıkları öğrenilen aileye yardım eli uzatmak isteyen Bergüzar Korel, takipçilerine destek çağrısında bulundu. Bergüzar Korel'in dernek aracılığıyla ulaştığı handa kalan aile için ev arayışı başladı.

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız herkesi duygulandırmıştı! Bergüzar Korel o aileye ulaştı ve... - Resim : 3

 

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız herkesi duygulandırmıştı! Bergüzar Korel o aileye ulaştı ve... ile ilgili etiketler Bergüzar Korel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.