Çöp evden kurtarılan Cem'in sağlık durumu iyiye gidiyor: Akşama kadar puzzle oynuyor!

Bursa'da teyzesi tarafından bir yıldır çöp evde mahsur tutulan 9 yaşındaki Cem Muhammed'in sağlık durumu hakkında Akdeniz Üniversitesi (AÜ)Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, açıklama yaptı. Kilo alımının gayet iyi olduğunu belirten Özkan, "Travmayı atlatabilmesi için psikolojik destek devam ediyor.Akşama kadar puzzle oynuyor." dedi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki çöp evde teyzesi tarafından bir yıldır mahsur tutulan minik C.M.A.'yı ziyaret eden AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, çocuğun son durumunu paylaştı.

"YAKIN ZAMANDA TABURCU EDİLECEK"

Prof. Dr. Özkan, "Sağlık durumu günden güne iyiye gidiyor. Her şey beklediğimiz şekilde seyrediyor. Kilo alımı gayet iyi durumda. Travmayı atlatabilmesi için psikolojik destek devam ediyor. Yakın zamanda taburcu edilecek duruma geldi" dedi.

 

"YÜRÜMESİNDE SORUN YOK, AKŞAMA KADAR PUZZLE OYNUYOR"

Annesinin de istediği zaman oğlu C.M.A.'yı görebildiğini kaydeden Prof. Dr. Özkan, aile desteğinin de tedavide önemli olduğunu ifade etti.

AÜ Hastanesi Başhekimi Yıldıray Çete de C.M.A.'nın her yemekten sonra bir sonraki menüyü merakla beklediğini belirterek, "Artık yürümesinde de bir sorun yok. Kilo alımı gayet iyi. Akşama kadar puzzle (birbirine uyumlu parçaların birleştirilmesine dayanan oyun) oynuyor. Keyfi gayet iyi" diye konuştu.

 

 

 

 

Çöp evden kurtarılan Cem'in sağlık durumu iyiye gidiyor: Akşama kadar puzzle oynuyor! ile ilgili etiketler Bursa Akdeniz Cem cem muhammed çöp ev teyze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.