"Come to Beşiktaş" tanıtımı yayınlandı! /VİDEO

"Come to Beşiktaş" tanıtımı videosu yayınlandı! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni iletişim kampanyasını tanıttı! Başkan Orman, "Son iki yılda Türkiye'ye en fazla döviz sokan kurumuz. Türkiye'de belirli bir noktalara geldik. Artık Dünya çapında bir takım olma yolunda adımlar atmaya başladık. Bunun ilk adımını Çin'e giderek yaptık. Schalke ile Çin'de yaptığımız maçı 91 milyon kişi takip etti. Bu bizim için ilk adımdı" dedi. Vatandaşlarmız ise tanıtım videosunu merakla araştırıyor. İşte, Beşiktaş'ın "Come to Beşiktaş" tanıtım videosu...

Başkan Fikret Orman, iletişim kampanyası töreninde konuştu. Orman, "Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız maçlar Çin'de yayınlandı. 600 milyon kişi bu maçları izledi. BeIN Sports ile yaptığımız çalışma sonucunda yakında lig maçlarımız da orada canlı yayınlanacak. Tamamen taraftarımızın bulduğu bir şey olan 'Come to Beşiktaş' kampanyası ile 1.2 milyar kişiye ulaştık. Gel Gel yine Gel Kim olursan ol yine gel" sözleri ile tanıtım filmini yaptık" dedi. Siyah Beyazlılar, Fikret Orman'ın katılımıyla "Come to Beşiktaş" akımının yeni iletişim kampanyasının lansmanını Vodafone Park'ta gerçekleştirdi. İşte, Beşiktaş'ın "Come to Beşiktaş" tanıtım videosu...

Come_to_BeAiktaA_tanAtAm_video_izle

FİKRET ORMAN: MAÇLARIMIZ ÇİN'DE YAYINLANACAK

''Son iki yılda Türkiye'ye en fazla döviz sokan kurumuz. Türkiye'de belirli bir noktalara geldik. Artık Dünya çapında bir takım olma yolunda adımlar atmaya başladık. Bunun ilk adımını Çin'e giderek yaptık. Schalke ile Çin'de yaptığımız maçı 91 milyon kişi takip etti. Bu bizim için ilk adımdı. Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız maçlar Çin'de yayınlandı. 600 milyon kişi bu maçları izledi. BeIN Sports ile yaptığımız çalışma sonucunda yakında lig maçlarımız da orada canlı yayınlanacak. Tamamen taraftarımızın bulduğu bir şey olan 'Come to Beşiktaş' kampanyası ile 1.2 milyar kişiye ulaştık. Bu dünyanın her yerinde yayılan bir ses haline geldi. Yeni kampanyamızda dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese gel diyoruz. Mevlana'dan esinlenerek bu kampanyayı başlatıyoruz. "Gel, gel. Kim olursan gel. Bu kampanyaya büyük bir bütçe ayırdık. Şampiyonlar Ligi maçlarında Dünya'nın her yerinde gösterime sokacağız. Biz borçlanarak değil, bütçemizi büyüterek en iyileri kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz taraftar sayımızı 100 milyona yükseltmek.''

Başkan Orman statta düzenlenen tanıtım toplantısında; "Come to Beşiktaş" kampanyası taraftarımızın bulduğu bir slogandı ve 1.2 milyar insana ulaştı. Artık bu kampanyayı biraz daha artırmayı düşündük ve yeni kampanyamızı açıklıyoruz. Bu kampanya yurtdışı ağırlıklı olacak ve tekrar dünyanın konuşacağı bir kampanya olacaktır. Kampanyanın amacı din, dil, ırk gözetmeden herkesi Beşiktaş'a çağıracak bir reklamdır. Reklam filmimizin sözleri Mevlana Celaleddin Rumi'nin sözleri olan "Gel Gel yine Gel Kim olursan ol yine gel" sözleri ile tanıtım filmini yaptık. Bunun için de önemli bir bütçe ayırdık" diye konuştu.

FİKRET ORMAN KİMDİR?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 33. Başkanı.

Fikret Orman, 4 Kasım 1967 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Aslen Artvin Hopalı olan Fikret Orman’ın babası Abdulkadir Orman’dır. Akrep burcu erkeği olan Fikret Orman orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi’nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi inşaat mühendisi bölümünde ve ABD Florida Üniversitesi’nde tamamladı.

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş‘ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2012 yılında Yıldırım Demirören‘in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübünün 33. başkanı olarak seçildi. Fikret Orman, 2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde de başkanlığa aday olmuş ve 162 oy farkla Yıldırım Demirören‘e kaptırmıştır.

16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde 3 yıllığına yeniden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı seçildi.

Fikret Orman, 1992 yılında Sedef Orman ile evlendi. 2012 yılında boşandı. İki kız çocuğu vardır.

"Come to Beşiktaş" tanıtımı yayınlandı! /VİDEO ile ilgili etiketler video Fikret Orman come to beşiktaş lansman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.