Çöken çökene diyen Altaylı’ya şok gönderme: Kilise tapusu var…

Gazeteci Fatih Altaylı'nın tepki çeken "Herkes gücü yettiğince bir yerlere çökebiliyor, tüm bu ‘çökmelerin’ nedeni yargının ‘çökmüş’ olması." ifadeleri sonrası moda tasarımcısı Barbaros Şansal ve Reha Muhtar, Altaylı ile ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Şansal, Altaylı’nın sözlerini alıntılayarak “Dedi dedesinden kilise tapusu olduğu iddia edilen gasteci” notunu düştü. Reha Muhtar da Altaylı'ya kilise göndermesi yaparak, "Hayırdır, deden kilisede zangoç falan mıydı?" dedi.

Moda tasarımcısı Barbaros Şansal sosyal medya hesabı üzerinden, gazeteci Fatih Altaylı'nın "Herkes gücü yettiğince bir yerlere çökebiliyor" paylaşımına tepki gösterdi. Şansal, Fatih Altaylı'nın kilise tapusu olduğunu idda etti.

"HERKES GÜCÜ YETTİĞİNCE BİR YERLERE ÇÖKÜYOR"

Barbaros Şansal, Fatih Altaylı’nın “Herkes gücü yettiğince bir yerlere çökebiliyor, tüm bu ‘çökmelerin’ nedeni yargının ‘çökmüş’ olması. Tatili erken kesip eve dönüyorum. Yokluğumdan istifade bizim eve de çökmesinler” sözlerini eleştirdi.

Şansal, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Altaylı’nın bu sözünü alıntılayarak “Dedi dedesinden kilise tapusu olduğu iddia edilen gasteci” notunu düştü.

Çöken çökene diyen Altaylı’ya şok gönderme: Kilise tapusu var…

REHA MUHTAR DA ALTAYLI'YA KİLİSE GÖNDERMESİ YAPTI

Reha Muhtar da Fatih Altaylı'ya Twitter hesabı üzerinden tepki içeren sözler söyledi. Muhtar, "Sana ailenden kilise tapusu kaldığı söyleniyor. Hayırdır deden zangoç (kilisede çan çalan kişi) falan mıydı?" diyerek Altaylı'ya, Şansal gibi kilise göndermesi yaptı. İşte Muhtar'ın Altaylı'ya tepkisini içeren tweeti...

FATİH ALTAYLI DA KİLİSE TAPUSU OLDUĞUNU KABUL ETMİŞTİ

2012 yılında Van'ın, Yukarı Bakraçlı köyünde bulunan ve 'Yedi Kilise' olarak anılan kilisenin restorasyon işlemleri tapuya takılınca kilisenin ve bulunduğu köyün sahibi olan Hüsamettin Altaylı adlı kişinin varisleri aranmaya başlandı. Kilisenin tapusunun Hüsamettin Altaylı'nın torunu, Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'da olduğu ortaya çıktı.

"EVET KİLİSE BENİM"

2012'de Agos'ta yayınlanan habere göre, kendisine ulaşılan Altaylı da, 'Evet kilise benim' diyerek bu iddiaları kabul etti. Bakımsızlıktan harap haldeki kilisenin 'sahibinin' bulunması ve gerekirse 'satabileceğinin' açıklanması üzerine, Türkiyeli bir grup Ermeni adına, Nadya Uygun tarafından açıklama yapıldı;

ERMENİLERDEN ALTAYLI'YA TEPKİ: TRAJİKOMİK DURUMDASINIZ

Açıklamada, 'Şaşırarak ve çok da üzülerek, bir süredir basından, size miras kalan Ermeni Kilisesi ile ilgili beyanlarınızı okuyoruz. Siz elbette ki, dedenizden babanıza, oradan da size kalan bu çok önemli Ermeni kültür mirasının bugüne dek başına gelenlerden doğrudan sorumlu değilsiniz. Ancak, bu tavrınızı sürdürmeniz halinde bundan sonraki akıbetinden hem sorumlusunuz hem de tüm dünya kamuoyu sizin dediklerinizi anlamakta güçlük çekiyor! Dedikleriniz şaka gibi. 'Dedem tamir ettirmiş', yok 'istenirse satarım', vs... Komik ötesi, hatta trajikomik bir durumdasınız...'" denildi.

Çöken çökene diyen Altaylı’ya şok gönderme: Kilise tapusu var… ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Barbaros Şansal Kilise
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.