Çöken binadan 8 saat sonra 1 kişi kurtarıldı

Gürcistan’ın başkenti Batum’da bulunan bir binada kısmi çökme meydana geldi. 5 katlı binanın enkazından, 8 saat sonra 1 kişi sağ olarak çıkarıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altındaki 2 kişi ile telefonla konuştukları da belirtmişti. Enkaz altında en az 10 kişinin olduğunun düşünüldüğü binada arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Gürcistan’ın başkenti Batum’da bulunan 26 Mayıs Caddesi üzerinde yer alan 5 katlı binada kısmi çökme meydana gelmişti. Enkaz altında en az 10 kişinin olduğunun düşünüldüğü binada devam eden arama-kurtarma çalışmaları sonucunda yaklaşık 8 saat sonra 1 kadın sağ olarak çıkarıldı. Yetkililer, kurtarılan kadının sağlık durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bildirilmezken, binanın neden çöktüğü henüz bilinmiyor. İçişleri Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Binadaki mağdurları tespit etmek için de çalışmalar sürüyor.

Binanın yakınlarında bulunan bir arabada enkaz altında kalmış, araçta bulunan küçük kız çocuğu ekipler tarafından kurtarılmıştı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altındaki 2 kişi ile telefonla konuştukları da belirtmişti.

Çöken binadan 8 saat sonra 1 kişi kurtarıldı ile ilgili etiketler Gürcistan batum çöken bina Enkaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.