Çok yaşa Cumhuriyet, çok yaşa Turkcell! İşte Türkiye'yi ağlatan reklam filmi... / VİDEO

Turkcell’in 29 Ekim reklam filmi ekranları başındaki milyonları gözyaşlarına boğdu. Marka, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bayrak temalı bir filmle kutluyor.

Turkcell, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı yeni bir reklam filmi yayınladı.

Profesyonel çekimlerden ziyade insanların gündelik hayatlarından kesitlere yer verilerek doğal bir hava katılan filmde, farklı kesimlerden insanların Türk bayrağına duydukları sevgi ve saygı sergileniyor.

Cengiz Kurtoğlu’nun 1996 çıkışlı “Seviyorum” şarkısının yeni bir yorumunun yer aldığı film, caddede yan yana yürüyen iki çocuktan birinin dükkâna asılan bayrağı öpmesiyle açılmasının ardından, insanların çeşitli mekânlarda bayrak ile kurdukları bağı işleyerek ilerliyor.

Marka ayrıca herkesi bayrak ile birlikte video ve fotoğraf çekerek, sosyal medyada #BizOnuÇokSeviyoruz hashtag’i ile birlikte paylaşmaya davet ediyor.

Çok yaşa Cumhuriyet, çok yaşa Turkcell! İşte Türkiye'yi ağlatan reklam filmi... / VİDEO ile ilgili etiketler Turkcell Reklam Cengiz Kurtoğlu video Cumhuriyet seviyorum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.