Çok uyanıksın Gülben!

Ünlü sunucu Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen'in tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarından açtığı davadan beraat etti. Dava sonrası Ergen'in sosyal medya paylaşımı ise tepki çekti.

İstanbul Anadolu Adliyesi 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün yapılan karar duruşmasında ünlü sunucu Erhan Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan davada tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarının hepsinden ayrı ayrı beraat etti.

28 Eylül 2014 yılında düzenlenen nikahla dünya evine giren Erhan Çelik ve Gülben Ergen 2016 senesinde evliliklerini sonlandırdı. Gülben Ergen, boşanma sonrası eski eşine birçok suçtan dava açtı.

BERAAT ETTİ

Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarının hepsinden ayrı ayrı beraat etti. Dava dilekçesinde yer alan ifadede ise; "Sanık Erhan Çelik'in üzerine atılı Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Hakaret ve Tehdit suçlarına azmettirme suçlarını işlediği sabit olmadığından müsnet suçlarından ayrı ayrı beraatine karar verilmiştir" denildi. Başarılı sunucu Erhan Çelik yaşanan gelişmelerin ardından herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Cep telefonuna farklı numaralardan hakaret ve tehdit mesajları alan şarkıcı Gülben Ergen'in şikayeti üzerine eski eşi Erhan Çelik, arkadaşı H. G. ve asistanı S. K. G. hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, isnat edilen suçların uzlaştırma kapsamında bulunması nedeni ile Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmişti.

Çok uyanıksın Gülben!

Karar sonrası Ergen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf sosyal medyada büyük tepki çekti.

Çok uyanıksın Gülben! - Resim : 2

İstanbul seçimleri sırasında Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşımlar yapan ve "Her şey çok güzel olacak" sloganını her fırsatta kullanan Ergen'e takipçileri "nerede durduğun belli değil" sözleri ile tepki gösterdi.

İşte Gülben Ergen'e gelen bazı tepkiler:

Çok uyanıksın Gülben! - Resim : 3

 

Çok uyanıksın Gülben! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Erhan Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.