Çok konuşulan gündüz kuşağı programı ekranlara veda ediyor

Önemli bir izleyici kitlesine sahip olan gündüz kuşağı programları bazen istediği başarıyı elde edemiyor. Önemli konuların işlendiği bu programlar, izleyicileri alıp başka yere götürürken ülke gündemine bomba gibi düşüyor. Ancak bazı programlar ilk başladığı dönemlerde umut vaad ederken, rereyting kurbanı olabiliyor. Geçtiğimiz günlerde gündüz kuşağına bir program daha veda etti.

Reytingler, televizyondaki dizi ve programların ömrünü belirliyor. Başladığı anda umut vaat eden gündüz kuşağı programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı beklenen geri dönüşü sağlayamadığı için final yapma kararı aldı.

Çok konuşulan gündüz kuşağı programı ekranlara veda ediyor

Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan, Serap Paköz ve Esra Ezmeci gibi başarılı isimlerin sunduğu gündüz kuşağı programları da reyting kurbanı olmaya başladı. Yine gündüz kuşağı programları arasında yer alan Fulya ile Umudun Olsun adlı programın sona ermesinin ardından aynı saate alınan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının veda kararı gündeme gelmişti. Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu gündüz kuşağı programı 4 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmuştu. 

Pek çok soruna çare bulunan program, yeterli izleyici kitlesine ulaşamayınca beklentiyi karşılayamadı. Kanal yönetimi tarafından verilen karar ile 7 Ekim günü ekranlara veda etti.

Çok konuşulan gündüz kuşağı programı ekranlara veda ediyor ile ilgili etiketler Müge Anlı Esra Erol Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya Esra Ezmeci gündüz kuşağı programları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.