Çok Güzel Hareketler'den Ters Köşe! Yanlış Anlaşılma Başa Bela Oluyordu! İşte Gerçek

Ekranların en eğlenceli ve keyifli programları arasında yer alan aynı zamanda fenomen haline gelen Çok Güzel Hareketler 2 programında büyük bir yanlış anlaşılma sorunu yaşandı. Ünlü tiyatrocu ve oyuncuların yer aldığı Çok Güzel Hareketler 2 programı seyircileri eğlendirmeye devam ediyor.

Ekranların en eğlenceli ve keyifli programları arasında yer alan aynı zamanda fenomen haline gelen Çok Güzel Hareketler 2 programında büyük bir yanlış anlaşılma sorunu yaşandı. Ünlü tiyatrocu ve oyuncuların yer aldığı Çok Güzel Hareketler 2 programı seyircileri eğlendirmeye devam ediyor.

Her hafta pazar günü akşamları Kanal d ekranlarında yayında olan program yeni bölümüyle 30 Mayıs akşamı ekranda olacak. 

Yeni Haftada Dikkat Çeken Bölüm

 

Bir klişe haline gelen ev şu anda boş değil mi izleyiciyi yine bir hayli güldürecek. Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini başarılı oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını ise BKM’nin üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, her hafta yeni bölümüyle Pazar günü akşamları ekranda oluyor. Yeni haftada dikkat çeken skeçler izleyici ile buluşuyor.

Çok Güzel Hareketler'den Ters Köşe! Yanlış Anlaşılma Başa Bela Oluyordu! İşte Gerçek

Yeni bölümde yeni skeçler seyircilerin keyifli zamanlar geçirmesini sağlayacak. Ev şu anda boş değil mi isimli skeç 30 Mayıs pazar akşamı ekranda olacak. Skecin içeriği ise bir hayli komik durumları ortaya koyuyor. 30 Mayıs akşamı yayınlanacak olan bölümde ev boş değil mi skeci güne damga vuracak.

Yeni Skeç Çok Konuşulacak

 

Uzun zamandır devam eden ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’de bu hafta pazar akşamı “Ev boş di mi?” skeci yer alacak. Skecin içeriği ise şu şekilde olacak. Evin boş ve içerisinde kimsenin olmadığını düşünen aile bireyleri eve yakın arkadaşları ile birlikte gelir.

Ancak her kapının açılmasında evde olanlar bir yerlere saklanır ve diğer kişilerin konuşmaları oldukça yanlış anlaşılır ve olaylar tamamen terse döner. Yaşanan bu karmaşa ise komik anlara yol açar. Programın yeni bölümü 30 Mayıs Pazar akşamı yayında olacak. 

Çok Güzel Hareketler'den Ters Köşe! Yanlış Anlaşılma Başa Bela Oluyordu! İşte Gerçek ile ilgili etiketler çok güzel hareketler
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.