'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu

Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda yer alan y29 yaşındaki oyuncu Safa Sarı sessiz sedasız evlendi. Safa Sarı ve eşi hem düğün öncesi hem de düğün sonrası güzel anlarını sosyal medyadan paylaştılar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final yapan Çok Güzel Hareketler 2 programının oyuncusu Safa Sarı, geçtiğimiz yıl nişanlandığı kız arkadaşı ile evlendi. Yaptığı ses taklitleri ile kısa sürede adından söz ettiren ünlü oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ

Nikah törenine ünlü oyuncunun ekip arkadaşları da katıldı. Mutlu çiftin imza attığı anlar arkadaşları tarafından kaydedildi. Ekip arkadaşlarının da katıldığı nikahtan Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularından Ebru Yücel, nikahtan bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu - Resim : 2

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu - Resim : 3

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu - Resim : 4

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu - Resim : 5

 'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu - Resim : 6

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı nikah masasına oturdu ile ilgili etiketler nikah Düğün Sosyal Medya safa sarı çok güzel hareketler bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.