Çok Güzel Hareketeler 2'nin yıldızı Arif Güloğlu'ndan müjdeli haber geldi!

Yılmaz Erdoğan'ın atölye eğitimi verdiği ve sonrasında tv programına dönüşen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yıldız oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanserini atlattı. Oyuncunun sahnelere döneceği tarih belli oldu.

Geçtiğimiz aylardan lenf kanserine yakalandığını açıklayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Arif Güloğlu'ndan müjdeli haber geldi. Dokuz ay süren tedavi sonrası kanseri atlatan başarılı oyuncu sağlığına kavuştu.

Arif Güloğlu Kanseri Atlattı

Ara vermek zorunda kaldığı sahnelere Ocak ayında geri döneceği açıklanan Güloğlu'nun sağlığına kavuşması tüm Çok Güzel Hareketeler Bunlar ekibinde sevinç yarattı.

Çok Güzel Hareketeler 2'nin yıldızı Arif Güloğlu'ndan müjdeli haber geldi! - Resim : 2

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin başarılı oyuncusu Arif Güloğlu, oyunculuğa kaldığı yerden devam edecek olmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu Ocak 2022 itibariyle ÇGHB ekibine katılacak.

Çok Güzel Hareketeler 2'nin yıldızı Arif Güloğlu'ndan müjdeli haber geldi! ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan çok güzel hareketler bunlar arif güloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.