Çocuklarıyla sorunlar yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses ailesine sitem etti

Geçtiğimiz günlerde hakkında 'önümü kesti' şeklinde konuşan sanatçılara seslenen İbrahim Tatlıses bu kez de aile fertlerini hedef aldı. Hem konser maratonuna devam eden hem de İbo Show'un yeni sezonuyla yeniden ekranlara dönen Tatlıses, bu kez de programda "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok" şeklindeki açıklamasıyla şaşırttı. Zaman zaman çocuklarıyla sorunlar yaşadığı iddiasıyla gündem olan Tatlıses'in bu açıklamaları gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Günay Restoran’da konser veren 70 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan 'İnsanların önünü kapatıyor' şeklindeki iddialara sahneden yanıt vererek, "Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım!" ifadelerini kullanmıştı.


İmparator lakaplı türkücü, Star TV ekranlarında yeni sezonuna başlayan İbo Show'un 20 Şubat Pazar günü ekrana gelen bölümünde ailesiyle ilgili yaptığı açıklamarıyla şaşırttı.

İbrahim Tatlıses, dün akşam ekrana gelen ve Cansever, Berdan Mardini, Kader ve Günel'in konuk olduğu İbo Show'da aile fertlerine sitem etti.

Çocuklarıyla sorunlar yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses ailesine sitem etti

"Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim.' diyen Tatlıses, 'Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Dönem dönem çocuklarıyla sorun yaşadığı iddiasıyla magazin basınında gündem olan Tatlıses açıklamasının devamında ise "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok" diyerek herkesi şaşırttı.

 

Çocuklarıyla sorunlar yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses ailesine sitem etti ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.