Çocuklarının annesini sokak ortasında öldürdü

Adıyaman’da, boşanma davasından bir gün önce eşinin çalıştığı yere giden kocası, genç kadını defalarca kez bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi kadın hayata tutunamazken, eli kanlı koca olay yerinden kaçtı.

Adıyaman'ın Turgut Reis Mahallesi 111 Sokak içerisinde bulunan bir iş yerinde çalışan 2 çocuk annesi Canan Işık ile boşanma aşamasında oldukları öğrenilen M.I. tartışmaya başladı. Tartışma sırasında M.I., çocuklarının annesi olan 25 yaşındaki Canan Işık’ı sokak ortasında defalarca bıçakladı.

Çocuklarının annesini sokak ortasında öldürdü

Vatandaşların araya girmesi ve şahsı kovalamasıyla eli kanlı koca olay yerinden hızla kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Canan Işık, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Canan Işık’ın cenazesi daha sonra hastane morguna kaldırıldı.

Çocuklarının annesini sokak ortasında öldürdü - Resim : 2

BOŞANMA DAVASINDAN 1 GÜN ÖNCE KATLEDİLDİ

Kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak katledilen Canan Işık’ın 18 Ocak Salı Günü boşanma davasına katılacağı öğrenildi. Çocuklarının annesini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren M.I'nın kaçma anı ise iş yeri kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. M.I'nın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

İHA

Çocuklarının annesini sokak ortasında öldürdü ile ilgili etiketler Adıyaman Kadın Cinayeti canan ışık
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.