Çoçukların otelinde işe soktu! İzzet Yıldızhan oğullarına bakın ne iş verdi

Dokuz çocuk babası olan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, çocuklarını otelinde işe soktu. “Hayatın zorluklarını görsünler” diyen İzzet Yıldızhan , oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'yi İzmir'deki otelinde çamaşırhanede çalıştırdı.

İş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan'ın oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev verdiği ortaya çıktı. Yıldızhan'ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor. Çocukların yaz döneminde çalışması, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

 Çoçukların otelinde işe soktu! İzzet Yıldızhan oğullarına bakın ne iş verdi

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu görmek istediğini ifade eden Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp çalıştırırım" diye konuştu.

 Çoçukların otelinde işe soktu! İzzet Yıldızhan oğullarına bakın ne iş verdi

'ÖNCE EĞİTİM GELİR'

Okulların başlamasıyla çocukların işten ayrıldığını söyleyen Yıldızhan, "Eğitim her şeyden önce gelir" diyerek takdir topladı.

"Yıllar içerisinde bu durumu evlatlarıma aşıladım." diyen İzzet Yıldızhan, "Eğitimlerini yüksek lisansa kadar yapmalarının akabinde diler kendi hayallerindeki işi yaparlar, diler onlara bırakacağım şirketin başına geçerler. O günler geldiğinde elindekinin değerini bilen, vatanı ve milleti için çalışan bir nesil bırakacağım geride. Şimdi tekrardan okulları başladı ve işle olan ilişkileri kesildi. Eğitim benim için her şeyden önce geliyor." dedi.

Çoçukların otelinde işe soktu! İzzet Yıldızhan oğullarına bakın ne iş verdi ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.