Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm

Kanal D'nin yıllardır sevilerek izlenen dizisi Çocuklar Duymasın, 50. bölümü ile dizi takipçilerinin karşısına çaktı. Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm, yeni görüntüler ve diziden son bilgiler bu haberde...

Çocuklar Duymasın, 50. bölümü ile ekrana geldi. Son bölümde; Haluk ve Meltem için büyük gün sonunda gelip çatmıştır. Oğulları Havuç için kız istemeye gidecek olan aile oldukça heyecanlıdır. Karadenizli ailenin evine bir otobüs dolusu insanla giden Haluk ve Meltem’i kız evinde büyük bir sürpriz beklemektedir. İsteme töreni hem evin içinde hem de evin dışında yaşananlarla bir birinden komik anlara sahne olur. Kanal D'nin dizisi Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm Yeni bölümde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

 Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm

ÇOCUKLAR DUYMASIN 50. BÖLÜM İZLE

ÇOCUKLAR DUYMASIN 51. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇOCUKLAR DUYMASIN 50. BÖLÜM ÖZETİ
Haluk ve Meltem için büyük gün sonunda gelip çatmıştır. Oğulları Havuç için kız istemeye gidecek olan aile oldukça heyecanlıdır. Karadenizli ailenin evine bir otobüs dolusu insanla giden Haluk ve Meltem’i kız evinde büyük bir sürpriz beklemektedir. Başlarına geleceklerden habersiz olan Havuç ve Simay ise sözlenecek olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. İsteme törenine davetli olmayan ama atmosferi çok merak eden Hüseyin, Şükrü, Kadriye ve Hatice ise gizli gizli izlemek için Karadenizli ailenin evinin bahçesine gelir. Ancak içeride olup biteni gizlice öğrenmeye çalışırken evin hırçın köpeğine yakalanırlar. İsteme töreni hem evin içinde hem de evin dışında yaşananlarla bir birinden komik anlara sahne olur.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 49. BÖLÜM KONUSU
Havuç’un yeni bir işi olduğunu öğrenen Rıza, Haluk ve Meltem’e artık Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Haluk ve Meltem, Karadenizli aileye kız istemeye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Haluk ve Meltem istemeye çekirdek aile gideceklerini zannederken, çevrelerindeki herkes istemeye gelmek için hazırlık yapmaktadır. Öte yandan Vedat Milor’un başlattığı “ Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı olur?” tartışması başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkesi ikiye ayırır. Menemen tartışması büyürken, birbirinden komik anlar yaşanır.

Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm - Resim : 2
ÇOCUKLAR DUYMASIN 48. BÖLÜM ÖZETİ
Simay, Havuç’un masum olduğunu kanıtlamak için zekice bir plan yapmıştır. Simay bu planı için en büyük yardımı Taş Fırın Haluk’tan alır. Bu sırada köşeye sıkıştığını hisseden Arda da boş durmaz, herkesi Havuç’un suçlu olduğuna inandırmak için elinden geleni yapar. Sonunda öyle bir şey olur ki, Havuç Arda’nın herkesten sakladığı büyük sırrını söylemek zorunda kalır!

Havuç aklanabilecek midir? Gerçek suçlunun Arda olduğu ortaya çıkacak mıdır? Arda’nın sakladığı büyük sır nedir? Hepsi büyük merak konusudur.

Öte yandan Simay’ın annesi Sultan sürekli olarak Meltem’i taklit edince bir birinden komik anlar yaşanır. Havuç yepyeni bir işe atılır. Bunun üzerine Rıza, Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Herkes çok mutludur ancak başlarına geleceklerden habersizdir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 47. BÖLÜM KONUSU
Havuç’un müstakbel eşi Simay’ın ailesiyle tanışan Haluk ve Meltem, Karadenizli dünürleriyle yemek yerken beklenmedik bir olay yaşanır. Tam Simay’ın babası Rıza, kızı Simay’ın Havuç’la ilişkisine onay vermişken, aileler anlaşmışken polisler gelir ve Havuç’u göz altına alır. İki aile de bu olayla sarsılır. Havuç ve Simay’ı çok zor günler beklemektedir. Oğullarının peşinden karakola giden Haluk ve Meltem, orada aldıkları haberle bir kez daha yıkılır.

Arda’nın kötü iftirasıyla tutuklanan Havuç aklanabilecek midir? Gerçekler ortaya ne zaman çıkacaktır? Haluk ve Meltem’in bundan sonra ne yapacakları büyük merak konusudur.

Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm - Resim : 3

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNİN KONUSU
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN KÜNYESİ
Yapım: Mint Motion Pictures
Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman - Burcu Güven

ÇOCUKLAR DUYMASIN OYUNCULARI
Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç Kanert (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Mehmet Baran Erdoğan ( Havuç Emre), Ferdi Akarnur ( Müsteşar Kemal) , Melek Şahin (Emine), Alpaslan Özmol ( Çaycı Hüseyin), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye- Hüseyin’in annesi), Buse Sinem İren ( Simay), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve) Şükrü Koruyucu (Şükrü), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Tuna Arman ( Tuna’nın karısı Özlem) , Kalust Şalcıoğlu ( Sertaç) Meto- ( Etem Caner Karaüç) , Haluk Özenç (Arda) Sinem Güven ( Hatice), Deniz Gök ( İrem), Serkan Balbal ( Tolga), Tunahan Büyükercan ( Yiğido), Yakup Uysal ( Kahveci Yakup)

 

 

 

Çocuklar Duymasın yeni fragman izle! Çocuklar Duymasın 51.bölüm ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın yeni fragman izle 51.bölüm fragmanı izle kanal d izle
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.