Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Uzun senelerdir devam eden dizinin fenomen karakterlerinden olan Selami'yi canlandıran Özgür Ozan'nın yeniden Çocuklar Duymasın'a döneceği konuluşuluyor. Vatandaşlar ise araştırmaya başladı.Peki Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi? Detaylar haberimizde...


Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerinde yer aldığı dizi Çocuklar Duymasın büyük beğeni topluyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. ''Light Selami'' karakteri ise dizeye damga vuranlar arasında yer alıyor. Özgür Ozan'ın yeniden dönüp dönemeyeceği merak ediliyor.Peki Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi?

Dizinin yeni fragmanında Selami'nin genç sevgili yaptığını öğrenen Gönül, eski eşinin evine gelebileceğini söylerken Tuna itiraz edip "O adam bu eve gelemez" diye karşılık veriyor. Gönül, "Gelecek, diyorum!" deyip son noktayı koyuyor. Dizide bu sahne Selami'nin geri gelip gelmeyeceğini düşündürdü.

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

İkilinin bu tartışması "Selami karakterini canlandıran Özgür Ozan, diziye geri mi dönüyor?" sorusu akıllara geldi.


ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILACAK MI?

Özgür Ozan bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinde "Hüsnü Çoban" karakterine hayat veriyor. Fakat son bölümde Hüsnü Çoban'nın ciddi bir hastalık yaşadığı ve hem ailesini hem de mesai arkadaşlarını hüzne boğduğu görülüyor. Herkes Hüsnü Çoban'ın akıbetini merak ederken bu gelişme Çocuklar Duymasın iddialarını da güçlendirdi.

Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi? - Resim : 2

ÖZGÜR OZAN


Özgür Ozan (d. 5 Ocak 1966, Bolu), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.[kaynak belirtilmeli] İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve iki çocuk babasıdır.


FİLMOGRAFİ

Arka Sokaklar Başkomiser Hüsnü 2006
Çocuklar Duymasın Light Selami 2002-2005
Umut Yolcuları 2010
Sonsuz
Acemi Cadı 2008
Deli Duran
Reyting Hamdi
En Son Babalar Duyar
Hırsızın Oğlu
Kadın Terzisi
Zülküf ile Zarife
Örümcek
Sibel
Yanlış Saksının Çiçeği
Gurbetçiler
Deli Duran
Çocuklar Ne Olacak 2004
Çiçek Taksi
Tatlı Kaçıklar
Ruhsar

TİYATRO OYUNLARI

Azizname Aziz Nesin - Tiyatro Seyirlik - 2006
Muammer Muammer
Kaç Baba Kaç
Hayvan Çiftliği
OthelloTılsım
Çil Horoz
Özgürlüğün Bedeli : Emmanuel Robles - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1986
Savaş Oyunu : Sermet Çağan - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985
Pırtlatan Bal Aziz Nesin


ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU


Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

PINAR ALTUĞ
Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.
Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

KARİYERİ
1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

VOLKAN SEVERCAN
Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı. İzmir Özel Türk Koleji mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk bölümü mezunu olan sanatçı, sanat yaşamına 1984 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda başladı.

Sırasıyla; Dormen Tiyatrosu, Tiyatrokare, Tiyatro İstanbul ve ardından kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlarda sahne aldı. Halen Tiyatro Sahnekarlarda hem oyuncu hem de Genel Sanat Yönetmeni olarak görev almaya devam etmektedir. Birçok dizide ve sinema filminde oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, yıllardır Seslendirme Yönetmenliğinin yanı sıra birçok yabancı sinema filmi ve yabancı dizide seslendirme yapmış olması nedeniyle, sesi en çok tanınan sanatçılardandır.Oyunculuk, yönetmenlik ve sunuculuğun dışında kurucusu olduğu VS CREATIVE de birçok önemli kuruluşa hizmet vermektedir.

Birçok dizide ve sinema filminde oyunculuk yapan Volkan Severcan, halen Tiyatro Sahnekarlarda hem oyuncu hem de Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapmaya devam etmektedir. Ayrıca, yıllardır birçok yabancı sinema filmi ve yabancı dizide seslendirme yapmış ve yapmaktadır.

 

Çocuklar Duymasın Selami geri mi dönüyor? Özür Ozan gelecek mi? ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Özgür Ozan selamı geri mi dönüyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.