'Çocuk cinsiyet değiştirme ameliyatlarını' savunan LGBT'li yazar Yıldız Tar'dan akıldışı çağrı: Sünneti yasaklayın!

LGBT'li 'yazar' Yıldız Tar, çocuk yaşta cinsiyet değiştirme ameliyatlarını savunurken skandal bir çağrıda bulundu. Çocukları gerçekten korumak isteyenlerin sünnet yaptırmaması gerektiğini savunan Tar, 'Sünneti yasaklayın' çağrısı yaptı.

Henüz reşit olmamış 22 çocuğun cinsiyetinin hormon tedavisi ve ameliyat ile değiştirilmesi Türkiye gündemini sarsarken her geçen gün skandal gelişmeler yaşanıyor. 

Skandala, LGBT'li 'yazar' Yıldız Tar'dan akılalmaz bir savunma geldi.

Söz konusu operasyonların yapılmamasıyla 'cinsiyet hoşnutsuzluğu' yaşayan çocukların iradesinin yok sayılacağını iddia eden Tar, çocukları gerçekten korumak isteyenlerin sünnet yaptırmaması gerektiğini savundu. Tar, "Gelenek, görenek, dini inanç adı altında çocuklar deyim yerindeyse sakatlanıyor. Hem de davulla, zurnayla yapılıyor bu ayin." ifadelerini kullandı.

Artıgerçek isimli internet sitesinde yazar olan LGBT'li Yıldız Tar çocuklara cinsiyet değiştirme ameliyatı yapılma rezaletini savunurken akılalmaz sözler sarf etti.

 

'SÜNNETİ YASAKLAYIN' ÇAĞRISI

Çocukların hayatını karartanlar şimdi de sünneti hedef aldı

'Madem mesele çocuklar, sünneti yasaklamaya ne dersiniz?' başlıklı bir yazı kaleme alan Tar, "15-16 yaşlarında cinsiyet hoşnutsuzluğu yaşayan çocuğun iradesini yok sayanlar, 7-8 yaşında bir çocuğun sünnet edilmesini dert etmiyor. Sünnetin tedavi amacı yok, çocuğun beden bütünlüğünü geri dönüşsüz şekilde zedeliyor, hem de davulla, zurnayla." ifadelerini kullandı.

Tar, dini gerekliliğin yanı sıra sağlık açısından fizyolojik ve ruhsal açıdan da birçok faydası bulunan sünnet ile çocukların beden bütünlüğünün ihlal edildiğini savundu.

Tar, söz konusu yazıda şunları yazdı:

"Oğlan çocuklarının, bazen bebek bazen de çocuk yaşlarda sünnet edilmesiyle.15-16 yaşlarında cinsiyet hoşnutsuzluğu yaşayan çocuğun iradesini yok sayanlar, 7-8 yaşında bir çocuğun sünnet edilmesini nasıl karşılıyor?Hiçbir şekilde iradesi dikkate alınmadan, yapılan işlemin ne olduğunu dahi bilmeden milyonlarca çocuğun genital bölgelerine geri dönüşü mümkün olmayan müdahaleler yapılıyor. Gelenek, görenek, dini inanç adı altında çocuklar deyim yerindeyse sakatlanıyor. Hem de davulla, zurnayla yapılıyor bu ayin."

Kaynak: Yenişafak

'Çocuk cinsiyet değiştirme ameliyatlarını' savunan LGBT'li yazar Yıldız Tar'dan akıldışı çağrı: Sünneti yasaklayın! ile ilgili etiketler LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.