Çocuğa istismar iddiasına AK Parti'li Dağ’dan sert tepki!

Altı yaşındaki çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki iddialar ile ilgili açıklama yapan K Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu durumu lanetliyoruz. Mağdurun yanındayız. Kamu kurumlarının bu konuda bekleme lüksleri yok. İhmali olan varsa bir saniye beklemeyiz" dedi. Dağ, Millet İttifakı'ndaki "kazanacak aday" tartışmasının etik olmadığını kaydederek, "Bir genel başkana böyle sözler söylenmesi etik değil" ifadelerini kullandı.

TRT Haber'de gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Altı yaşındaki çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"İHMALİ OLAN VARSA BİR SANİYE BEKLEMEYİZ"

Altı yaşındaki çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Dağ, "Bu durumu lanetliyoruz. Kesinlikle böyle bir şeyin olabilme ihtimalini reddediyoruz. Mağdurun yanındayız. Bakanlığımız müdahil oldu. Siyasi olarak da sonuna kadar takipçisi oluruz. Bu konuda bizim farklı bir şey düşünme ihtimalimiz yok. Kamu kurumlarının bu konuda bekleme lüksleri yok. İhmali olan varsa bir saniye beklemeyiz" ifadelerini kullandı.

"GAZİ MECLİS DİYEMİYOR OLMASI SAKINCALI"

Meclis'te bütçe görüşmelerindeki gerginlikle ilgili konuşan Dağ, "Ben 2011'den beri milletvekiliyim. En sakin dönemin bu dönem olduğunu söyleyebilirim. İlk günkü konuşmalarda tartışmayı başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Meclis'e Gazi diyemiyor olması sakıncalı" dedi.

FAHİŞ FİYATLARLA MÜCADELE: ADIMLAR ATIYORUZ

Marketlerdeki fiyat farklılarıyla ilgili soruya yanıt veren Dağ, "Duruma kayıtsız kalmıyoruz, adımlar atıyoruz. Ticaret Bakanlığımız bir düzenleme yaptı. Zincir marketler artık verileri sisteme girecek. Bakanlığımız anında uyarıda bulunabilecek" şeklinde konuştu.

 

Çocuğa istismar iddiasına AK Parti'li Dağ’dan sert tepki! ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.