Cocu'dan Volkan Demirel açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, şu an bonservisi elinde olan kaleci Volkan Demirel hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli takımın başında ilk karşılaşmasına çıkan Hollandalı teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"Sonuçtan memnun olamayız. Çünkü biz her zaman kazanmak isteyen bir takımız. Sahaya yansıttığımız futbolun bizi memnun ettiğini söyleyebilirim. Çünkü rakip kalede birçok pozisyon yakaladık. Genel anlamda performanstan dolayı memnunum. Fakat skordan dolayı memnun değilim. Volkan Demirel bir lider, uzun süre bu takımın formasını giymiş bir isim. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak kesin bir şey söyleyemem. Umarım bize katılır. Comolli ile birlikte takımın neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Şu anda sadece takımda olan isimlere odaklanmış durumdayım. Bazı sınırlar var ve bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftaların hızlı geçeceğini biliyoruz. Bugün takımın birlikte mücadele ettiği zaman ne kadar güçlü olduğunu gördünüz. Takım olarak bir şeyler başarabiliriz. Bunun üzerinde çalışıyoruz."

Cocu'dan Volkan Demirel açıklaması! ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe çocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.