Cocu: Skor çok kötü değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Benfica maçını değerlendirdi.

İlk olarak sonucu yorumlayan Cocu, "Skor çok kötü değil. İlk yarıda iyi oynadık. İyi savunduk, topa da sahip olduk. İkinci yarıda da iyi organize olduk ama çok top kaptırdık, gereksiz kayıplar oldu. Onlar da kalemize güçlü gelmeye başladılar, baskıyı artırdılar ve golü buldular. Top ayağımızdayken çok daha iyisini yapabilirdik. Sahamızda umuyorum ki tıklım tıklım tribünler önünde, desteği arkamıza alarak mücadele edeceğiz." dedi.

Hollandalı teknik adam, "Maçın ilk yarısında Benfica gibi bir takıma karşı, kendi sahasında olsa da, baskı yapabileceğimizi gösterdik. İkinci yarıda bunu yapacak enerjimiz yoktu belki de. Topun ayağınızda olması ve rakibi kendi kalesine doğru itmeniz gerekir. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Şampiyonlar Ligi'nde tek devre yetmez. İç saha ve dış saha farkı vardır. Takımımızın gösterdiği efordan dolayı mutluyum. 2. maçtan turu çıkarmak için bütün gücümüzü kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Cocu: Skor çok kötü değil ile ilgili etiketler Fenerbahçe Benfica Phillip Cocu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.