Çobana 5 el ateş ettiler sonra kuyuya attılar

Karaman’da kullanılmayan su kuyusunda cesedi bulunan Afganistan uyruklu çobanın 150 lira için öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadelerinde, çobanı beş el ateş ederek öldürdüklerini daha sonra kuyuya attıklarını söyledi.

Merkeze bağlı Çoğlu köyü Sığırkuyusu mevkiinde bir süredir kayıp olan Afganistan uyruklu çoban Hilmi Özbek'in (21) cesedi koyun otlatan başka bir çoban tarafından 4 metrelik kullanılmayan su kuyusunda bulundu. Olayın ardından araştırma başlatan jandarma ekipleri, Halil Özbek’in cinayete kurban gittiğini tespit etti. Bunun üzerine çalışmalarını derinleştiren jandarma, M.E. ile M.C. suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığında tamamlanan işlemlerin ardından 2 cinayet zanlısı,adliyeye sevk edildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Zanlılar M.E. ve M.C.’nin jandarmada verdikleri ifadelerinde, Halil Özbek ile aralarında 150 lira alacak verecek meselesinden tartıştıklarını söyledi. Tabanca ile beş el ateş ederek öldürdükten sonra 30 metre sürüyerek kuyuya attıklarını itiraf ettikler.

DHA

Çobana 5 el ateş ettiler sonra kuyuya attılar ile ilgili etiketler Karaman Çoban cinayet kuyu cesedi bulundu zanlılar yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.