CNN Türk'ün 'Savaş görüntüsü' diye paylaştığı video 'oyun videosu' çıktı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken canlı yayında izleyicilere aktarılan bir görüntü dikkat çekti. CNN Türk'ün "Geceye dair sıcak bir görüntü" şeklinde servis ettiği görüntüler 'oyun videosu' çıktı.

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları 5 gündür devam ederken basındaki bilgi kirliliği de dikkat çekiyor. CNN Türk'ün canlı yayında kullandığı bir görüntü dikkat çekti. Canlı yayında Ukrayna'dan 'sıcak görüntü' olarak izleyicilere aktarılan video 'oyun videosu' çıktı.

CNN Türk'ün de canlı yayında "Geceye dair sıcak bir görüntü" diye servis ettiği görüntülerin, bir Twitter kullanıcısı tarafından 16 Ocak'ta paylaşılan oyun videosu olduğu ortaya çıktı.

Moderatör Yasin Erçağlayan, "Uçak savar atışlarının yoğun şekilde yapıldığı geceye dair sıcak bir görüntü" ifadelerini kullanırken, görüntülerin Kiev'den olduğunu iddia etti.

CNN Türk'ün 'Savaş görüntüsü' diye paylaştığı video 'oyun videosu' çıktı ile ilgili etiketler CNN Türk Rusya Ukrayna canlı yayın saval görüntüsü oyun videosu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.