CNN Türk'te Hande Fırat'a 'örümcek provakasyonu'! Canlı yayında panikledi

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programı sırasında ilginç anlar yaşandı. Zafer Şahin, Hande Fırat'a, "Yerde bir örümcek geziyor haberiniz olsun" deyince tecrübeli moderatör panikledi. Canlı yayında sandalyesinden kalkan Hande Fırat etrafını kontrol etti. Hulki Cevizoğlu, "Bunlar belki de provokasyon yapıyorlar sana" dedikten sonra yayın devam etti.

Gazeteci Hande Fırat, CNN Türk canlı yayınında örümcek paniği yaşadı. Gece Görüşü adlı programda, Hulki Cevizoğlu, TÜSİAD ile ilgili konuşma yaparken, Zafer Şahin, "Yerde bir örümcek geziyor haberiniz olsun" deyince Hande Fırat huzursuz oldu.

Sandalyesinden kalkıp etrafına bakan Fırat, "Büyük mü? Niye böyle şeyler yapıyorsunuz? Büyük mü, küçük mü? Şaka yapıyorsunuz değil mi? Şimdi niye huzursuz yaptınız beni hiç sevmem." dedi.

Cevizoğlu da, "Senin örümcekten korkmuyorum demen lazım moderatör. Bunlar belki de provokasyon yapıyorlar sana" yorumu yaptıktan sonra gündem değerlendirmelerine devam etti.

CNN Türk'te Hande Fırat'a 'örümcek provakasyonu'! Canlı yayında panikledi ile ilgili etiketler Hande Fırat Örümcek CNN Türk gece görüşü zafer şahin hulki cevizoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.