CNBC Türkiye, yeniden yayına başlıyor! İlbak Holding duyurdu...

Açık hava reklamcılığında Türkiye'nin en büyük grubu olan İlbak Holding, yayın haklarının 2015 yılında sona ermesiyle Türkiye'den çekilen CNBC'nin yeniden yayın hayatına başlayacağını duyurdu. Merkezi İstanbul'da bulunacak CNBC Türkiye, günde en az 10 saat canlı yayın içeriğiyle finans, ekonomi ve iş dünyası haberlerine yer verecek.

Açık hava reklamcılığında Türkiye'nin en büyük grubu olan İlbak Holding'den yapılan açıklamaya göre, CNBC Türkiye, objektif ve doğru haber içeriğiyle, iş dünyasında küresel ölçekte yaşanan gelişmeleri Türkiye perspektifinden değerlendirecek.

Küresel finans piyasalarında yaşanan gelişmeleri kapsamlı rapor ve özel röportajlarla iletecek kanal, yerel bakış açısını küresele taşıdığı gibi küresel olayların yerel piyasaları nasıl etkilediğini de aktaracak.

"GÜNDE EN AZ 10 SAAT CANLI YAYIN"

Merkezi İstanbul'da bulunacak CNBC Türkiye, günde en az 10 saat canlı yayın içeriğiyle finans, ekonomi ve iş dünyası haberlerine yer verecek. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek.

Ekim 2023'te lansmanı planlanan CNBC Türkiye, uydu, kablo, karasal yayın ağları, internet yayın platformları ve geniş bant hizmeti sunan platformlar üzerinden ülke genelinde izleyicilere yaygın ve kolay erişim sunacak.


"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan CNBC International Başkanı ve Genel Müdürü John Casey, küresel bir marka olarak, yerel düzeyde iş haberleri, içgörüler ve analizler sunmanın öneminin farkında olduklarını bildirdi.


Casey, "İlbak Holding ile birlikte CNBC Türkiye'yi müjdelemekten ve CNBC'nin eşsiz ve dinamik içeriğini Türkiye'de yeniden izleyici kitleleri ile buluşturmaktan ötürü çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

 

CNBC Türkiye, yeniden yayına başlıyor! İlbak Holding duyurdu... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.