"Clubhouse resmen leş bir pislik yuvası"

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Rektörü olarak atanmasının ardından başlayan eylemler sırasında dikkat çekmişti sosyal medya uygulaması Clubhouse. Protesto eylemleri öncesinde planlamalar ve çağrılar buradan yapılmıştı. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Clubhouse ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandığı bir yazı kaleme aldı. Hakan, uygulama için "Resmen leş bir pislik yuvası haline dönüşmüş durumda" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan, Boğaziçi Üniversitesi protestoları ile birlikte Türkiye'deki popülerliğini artıran sosyal medya platformu Clubhouse'u yerden yere vuran bir yazı kaleme aldı. 

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, önceki gün Çin'in yasakladığı Clubhouse uygulamasına yönelik olarak, "Resmen leş bir pislik yuvası haline dönüşmüş durumda" dedi.

Ahmet Hakan bugünkü yazısında özel olarak değindiği Clubhouse için "Dedikodu orada... İftira orada... Özel hayata saldırı orada... Ağza geleni söyleme orada... Haysiyet cellatlığı orada... Çirkin gıybet orada... İsim vererek aşağılık yalanlar uydurma orada... 'Clubhouse' denilen bu yer, resmen leş bir pislik yuvası haline dönüşmüş durumda. İşte tam da bu yüzden... Girmemle çıkmam bir oldu." ifadelerini kullandı.

AHMET HAKAN'IN BUGÜNKÜ YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN...

"Clubhouse resmen leş bir pislik yuvası" ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Clubhouse boğaziçi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.