Club Africain-Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir

Galatasaray, hazırlık yeni sezon hazırlıkları kapsamında Tunus'un Club Africain takımıyla karşı karşıya geliyor. Peki Club Africain Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım geçtiğimiz gün gittiği Tunus'ta, Tunus ekibi Club Africain ile karşılaşacak. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek istiyor ve maç hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Maça büyük ilgi olduğu ve bütün biletlerin tükendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Club Africain-Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir

CLUB AFRİCAİN - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA, NASIL CANLI İZLENİR??

Tunus'ta yarın oynanacak mücadele TSİ 22.00'de Rades Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu maçın ardından Yunanistan'a geçecek Aslan, 31 Temmuz Salı günü saat 20.00'de Atina Olimpiyat Stadı'nda Yunan temsilcisi AEK ile özel maçta karşılaşacak. Karşılaşma Smart Sports ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşma ayrıca GS TV'den canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

GSTV NASIL IZLENIR?

Galatasaray.com'dan canlı olarak izleyebilirsiniz. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray, İsviçre'deki hazırlık kampında Wil 1900'ı 1-0 mağlup ederken, PSV Eindhoven'a 3-1, Valencia'ya da 2-1 mağlup oldu. Daha sonra Türkiye'ye dönen sarı-kırmızılılar, Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı..

CLUB AFRICAIN'I YAKINDAN TANIYALIM...

Geçtiğimiz sezon Tunus Ligue 1 Pro’yu üçüncü sırada tamamlayan Club Africain’ın tarihinde 13 Tunus Ligi birinciliği, 13 Tunus Kupası şampiyonluğu ve 1 CAF Şampiyonlar Ligi zaferi bulunuyor. Kadrosunda Balbouli, Mokhtar Belkhiter, Ahmed Khalil, Ghazi Ayadi gibi milli futbolcuları bulunan Club Africain’ı Belçikalı Teknik Direktör José Riga çalıştırıyor.

Club Africain-Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir ile ilgili etiketler Galatasaray club africain hangi kanalda saat kaçta nasıl canlı izlenir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.