Civan Canova'nın cenaze töreni detayları belli oldu

Son olarak final yapan 'Üç Kuruş' dizisinde canlandırdığı 'Oktay' karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan oyuncu Civan Canova dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun cenaze töreni bilgileri netleşti. Civan Canova, 23 Ağustos Salı günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Kariyer hayatı boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan Civan Canova dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. 67 yaşında vefat eden Civan Canova'nın cenaze töreni bilgileri netleşti. Ünlü oyuncu ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

SALI GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Canova için 23 Ağustos Salı günü saat 11.00'de Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören yapılacak. Canova için öğle vakti Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Civan Canova, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


civan-canova-cenaze

 CİVAN CANOVA HAKKINDA

Tam adı Ahmet Civan Canova olan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, 28 Haziran 1955'te Ankara'da dünyaya geldi.

Devlet Tiyatrosu oyunculuğuna 1979'da başlayan Canova, 1990'lı yıllardan itibaren yazdığı tiyatro oyunları ile ödüller aldı.

Birçok dizi ve filmde yer alan sanatçı, 2006'da "Eve Dönüş" filmindeki işkenceci polis rolü ile Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü, 2011'de de "Ölüleri Gömün" oyunundaki rolü ile Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü'nü kazandı.

 

 

 

Civan Canova'nın cenaze töreni detayları belli oldu ile ilgili etiketler Civan Canova cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.