Çıplak görüntüleri sosyal medyada olay oldu

Nagihan Karadere’nin çıplak görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Survivor yarışmasından tanıdığımız Nagihan Karadere’nin çıplak fotoğrafları sansürsüz olarak internet ortamında yayıldı. Eşi Uğur Gökçe resimleri görünce 'Allah belanı versin Nagihan' diyerek saldırdı. Nagihan Karadere'nin çıplak ve sansürsüz fotoğrafları eşini bir hayli kızdırdı.

Nagihan Karadere çıplak görüntüsü ile sosyal medyanın diline düştü. Çıplak görüntüleri hızla yayılırken eşi fotoğrafları görünce küplere bindi. Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Nagihan Karadere'nin çıplak fotoğrafları ikilinin arasını açtı. Çıplak fotoğraflar hakkında Nagihan Karadere henüz bir açıklama yapmadı.

Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe resimleri görünce 'Allah belanı versin Nagihan' diyerek saldırdı. Magazin gündemine bomba gibi düşen çıplak fotoğraflar hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Nagihan Karadere'nin çıplak sörüntüsü internet aleminde hızla yayıldı.

asdasdasdfsda

Uğur Gökçe ile Nagihan Karadere arasında daha önce de çıplak fotoğraf krizi yaşanmıştı. İlk kriz Nagihan Karadere Survivor'a gidince eşinin yabancı uyruklu bir kadına çırılçıplak resimlerini çekip yollaması ile yaşanmıştı.

Uğur Gökçe'nin çıplak fotoğrafları internete ve magazin programlarına düşmüştü. Nagihan Karadere ekrana çıkıp ağlayarak 'aldatıldığını' ve gereğini yapacağını söylemişti. İlk anda eşinin şantaja maruz kaldığını söyleyip olayın mahkemeye intikal ettiğini anlatmıştı.

Uğur Gökçe'nin söz konusu çıplak fotoğrafları Nagihan Karadere'nin evliliğinin bitmesine sebep olmuştu.

Uğur Gökçe'nin bu fotoğraflarıi sayesinde de Nagihan Karadere mahkemede kızının velayetini almıştı.

Şimdi Nagihan Karadere çıplak fotoğrafıyla gündemde.

Duymayan Kalmasın programında yayınlanan Nagihan Karadere'nin söz konusu çıplak fotoğrafında omzuna dolanan bir erkek kolu görünüyor.

Duymayan Kalmasın programında yayınlanan fotoğrafa Nagihan Karadere'nin "Fotoğraf bana ait. Bu fotoğrafı geçmişte kocama göndermiştim" dediği iddia edildi.

Çıplak görüntüleri sosyal medyada olay oldu ile ilgili etiketler Çıplak fotoğraf Nagihan Karadere çıplak görüntü çıplak fotoğraflar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.