Çıplak fotoğrafları skandalı büyüyor!

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra Türkiye tarafından tanınır hale gelen eski milli atlet Nagihan Karadere'nin çıplak fotoğrafları gündem oldu. İnternette ortaya çıkan fotoğrafları eski eşinin paylaştığını iddia eden milli atlet savcılığa şikayette bulundu. Nagihan Karadere'nin çıplak fotoğrafları sosyal medyada günün konusu haline geldi.

Uğur Gökçe ile Nagihan Karadere arasında daha önce de çıplak fotoğraf krizi yaşanmıştı. İlk kriz Nagihan Karadere Survivor'a gidince eşinin yabancı uyruklu bir kadına çıplak resimlerini çekip yollaması ile yaşanmıştı. Survivor ile tanıdığımız Nagihan Karadere'nin çıplak görüntüleri ortaya çıktı. Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe resimleri görünce 'Allah belanı versin Nagihan' diyerek saldırdı.

arjrgjrfjb

Uğur Gökçe'nin söz konusu çıplak fotoğrafları Nagihan Karadere'nin evliliğinin bitmesine sebep olmuştu. Uğur Gökçe'nin bu resimleri sayesinde de Nagihan Karadere mahkemede kızının velayetini almıştı. Şimdi Nagihan Karadere çıplak fotoğrafı yüzünden zorda. İkinci çıplak fotoğraf krizinde olay çok daha karışık. Zira Nagihan Karadere fotoğrafı eşi Uğur Gökçe'ye gönderdiğini, eski bir kare olduğunu iddia ediyor.

allah_senin_cezanA_verecek

Uğur Gökçe'nin çıplak fotoğrafları internete ve magazin programlarına düşmüştü. Nagihan Karadere ekrana çıkıp ağlayarak 'aldatıldığını' ve gereğini yapacağını söylemişti. İlk anda eşinin şantaja maruz kaldığını söyleyip olayın mahkemeye intikal ettiğini anlatmıştı.

Duymayan Kalmasın programında yayınlanan Nagihan Karadere'nin söz konusu çıplak fotoğrafında omzuna dolanan bir erkek kolu görünüyor. Fotoğrafın Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe tarafından internete konulduğu söyleniyor.

Uğur Gökçe ise çıplak fotoğrafı kızının velayetini almak için kullanıyor. 'Allah belanı versin' diyerek açıklama yapan Uğur Gökçe, yaptığı açıklamada 'Şu andan itibaren hemen mahkemeye gideceğim ve kızımın velayeti için dava açacağım" dedi.

Nagihan Karadere ise instagram hesabından çıplak fotoğrafa bir açıklama getirdi. Onun iddiasına göre arkada görünen kol boşandığı eşi Uğur Gökçe'ye ait. Fotoğrafı da evlilikleri sırasında kendisi eşine göndermişti. Dediğine göre boşandığı Uğur Gökçe mahrem kareyi kızının velayetini almak için kullanıyor.

Nagihan Karadere konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

mesaj

UĞUR GÖKÇE'NİN AÇIKLAMALARI

Nagihan Karadere'nin boşandığı eşi Uğur Gökçe'nin Şubat ayında karakola gidip verdiği bir ifade de Duymayan Kalmasın programında ortaya çıktı. İddiasına göre Nagihan Karadere tarafından bıçaklanmıştı. Uğur Gökçe karakola gidip verdiği ifadesinde şunları anlatıyor;

"Evde tartışmaya başladık. Bunun üzerine Nagihan bana hitaben bağırmaya başladı. O sırada kızım Arven ağlamaya başladı. Bunun üzerine Nagihan'ın ağzını kapatıp odaya ittim.

Nagihan salona geçtikten sonra da bağınmaya başladı. Ben de kızımı kucağıma alıp odanın kapısını açtım. Nagihan mutfağa gitti kısa süre sonra elinde ekmek bıçağıyla koridora çıktı.

Kızım kucağımda olmasına rağmen Nagihan elindeki bıçağı sağ dizime batırdı. Bıçak kızıma temas etmesin diye sağa doğru döndüm. Nagihan bu kez bıçağı göğsümün üst kısmına batırdı."

kralAAplak

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Nagihan Karadere, son zamanların en çok konuşulan milli sporcularından biri oldu. Survivor'da kendinden emin ve sert tavırlarıyla dikkat çeken atlet Nagihan Karadere, yarışma sonrası değişimiyle görenleri şaşırtıyor. Yarışmanın en hırslı yarışmacılarından biri olan ve ada yaşantısı bittikten sonra da gündeme gelen Nagihan Karadere, zorlu ada şartlarını atlattıktan sonra bakıma girerek saçlarını uzattı ve sarı olan saçlarının rengini daha da açtırdı. Survivor 2016’nın en uzun kalan ve pek çok yarışmacı arasından sıyrılan Nagihan Karadere, yeni haliyle çekilmiş fotoğraflarını sık sık kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Fenerbahçe’de yetişen Nagihan Karadere, 1 Ocak 1984 ‘te doğdu. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. 7 Şubat 2016 tarihinde Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs'taki Çeyrek Final'de Beşinci oldu.

Çıplak fotoğrafları skandalı büyüyor! ile ilgili etiketler uğur gökçe Nagihan Karadere çıplak resim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.