Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi?

Sıfır Bir Adana ve Çukur dizilerini takip edenler Sıfır Bir Adana 4.sezon 11 bölüm sezon finaline kilitlendi. Sezon finalinde izleyenleri şoke eden olayla herkes gözyaşlarına boğuldu. Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Cio Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? Hangi karakteri canlandıracak? Dizi izleyicilerinin merak ettikleri soruların yanıtlarını bu haberde derledik.

Blutv'nin sıradışı internet dizisi Sıfır Bir Adana'nın 4.sezon 11.bölüm sezon finali izleyicilerle buluştu. Sezon finalinde beklenmedik bir gelişme ekran başındakileri şoke etti. Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Cio Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? Hangi karakteri canlandıracak? Dizinin sezon finali ve sevilen karakterin akıbeti haberimizde...

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi?

CİO ÇUKUR DİZİSİNE Mİ GEÇTİ?
Çukur dizisini yeni sezona haftalar kala iddialarla gündemde yer almaya devam ediyor. Cumali karakterine hayat verecek olan isim hakkında öne sürülen iddiaların ardından yeni sezonun diğer sürprizi ise Cihangir Ceyhan oldu. Sıfır Bir dizisinin başrollerinde yer alan ve sevilen ismi Cihangir Ceyhan'ın yeni sezonda Akın Koçovalı rolüyle Çukur dizisine katılacağı iddialar arasında yer aldı.

Dizinin yapımcısından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti ancak sezon finalinda sevilen karakter vurularak izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Bu sahne den sonra Cio'nun Çukur dizisine gideceği iddiaları güçlendi.

Çukur’un büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonu Eylül’de Show TV’de olacak.

SIFIR BİR ADANA 4.SEZON 11.BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLE


SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI
Hem içerde hem de dışarda uyuşturucu çete lideri Sami'ye karşı büyük bir mücadele veren Hürriyet Mahallesi gençleri, bu kez gerçek bir savaşın içerisine girmeye hazırlanmaktadır. Karşılarında duran ve kardeşlerini öldüren adamlara karşı mücadele edecek olan Savaş ve adamları, sezon finalinde Özgür'ün intikamını alabilmek için Sami'ye karşı harekete geçecektir.

 

 

 4. SEZONUYLA YAYINDA!
Yayınlandığı ilk platform olan Youtube'da izlenme rekorları kıran S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da, ilk üç sezonu ve yeni sezonuyla BluTV Özel Yapım'ı olarak yayın hayatını sürdürüyor.

Kadri Beran Taşkın'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosundaki isimler şöyle: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

 

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 2

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 3


10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Suların durulmadığı Hürriyet Mahallesinde Sami Ağa'nın planlarına yeni bir ortak daha dahil oluyor. Oğlu Cengiz'in ölümünün ardından Türkiye'ye kaçak yollardan geçiş yapan acılı baba, Sami'yi tüm bunlardan sorumlu tutmaktadır. Sami'nin her hamlesine karşı bir reflekse sahip olan Savaş ve ekibi, içerdeki eyleme karşı ise çaresiz beklemektedir. Ellerinde sadece Necip'e karşı kullanacakları koz bulunan ekip, Yahya ve arkadaşlarının yapacağı eylemde çaresiz kalmaktadır.

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 4

SIFIR BİR DİZİSİ
Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, bildiğimiz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermede bulunuyor.

Hikâye aslında bir grup gencin, birtakım haksızlıklarla ettikleri mücadeleyi anlatıyor. Mücadele neticesinde elde edilen her bir zafer, onlara inanan daha fazla yoksul insanı; her gözü yaşlı yoksul insan da ekibin sırtına daha fazla yük, sorumluluk ve yılmaz bir azmi beraberinde getiriyor.

20’li yaşlarda üç gencin; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber içine düştükleri bu düzen, zamanla onların kaderi olmuş vaziyette…

Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar verilir. Mahalleli ailedir, aileye karşı saygısızlık ve her türlü haksızlık muhakkak ceza bulur.

Bu mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.

Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…

Sıfır Bir sadece bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi.

Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 5

CİHANGİR CEYHAN
www.kimnereli.net içeriğine göre,1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.

Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.

Adana’nın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapmak her zaman arkadaşları ile birlikte hayal ettiği bir şeydi. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süredir arkadaştır. Onunla birlikte Adana’nın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Daha sonra ekip büyümüş ve İki arkadaşın hayali büyüyerek Adana’nın dışına taşmıştır.

1.77 cm boyunda, 75 kilo ağırlığında ve 2018 yılı itibariyle 29 yaşındadır.

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 6

Özellikle dizide bakale seni pis ederim ha repliği ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Dizi ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Özellikle Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde semt sakinleri Cio karakteri ile ismini duyuran Cihangir Ceyhan’a büyük bir ilgi göstermektedir. Gelecek bir çok dizi ve sinema filminde başrol oyuncu olarak yer alması hayranlarının en büyük beklentisidir.

Sosyal medya Facebook, instagram ve twitter hesapları tablo bölümümüzde bulunmaktadır. Resmi İnstagram hesabında 2018 yılı itibari ile 614 Bin, Twitter hesabında ise 16,7 B takipçisi bulunmaktadır.

Sıfır Bir dizisinden önce, 2015 yılında Yusuf isimli sinema filminde Serdar karakteri ile rol almıştır. Daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? - Resim : 7

SAVAŞ SATIŞ
Kocaeli doğumlu Savaş Satış aslen Şanlıurfa’lıdır. Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrıca 5 yıl bu üniversitenin Drama Topluluğunda tiyatro eğitimi almıştır. Tümay Özokur Atölyesi’nde ise oyunculuk eğitimi alan Savaş Satış oyunculuk ile birlikte senarist olarak televizyon dünyasında yer almaktadır. 2015 yılında Keşanlı Ali Destanı isimli oyunda En İyi Erkek Oyuncu Komedi Ödülü’nün sahibi olmuştur. Sun Expres Adana uçusu reklam filmi ve Ertuğrul 1980 sinema filminde oynamıştır. Blu Tv ekranlarında internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana'da dizisinde Savaş karakterini canlandırmıştır.

BURAK ŞAHİN
25 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelen Burak Şahin, Blu TV'de yayınlanan Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinde Anafor karakterine hayat vermektedir. Anafor lakabıyla ekibe sonradan katılan, ve abilerinden sonra işi organize edendir... Savaş ve ekibinin zor zamanlarında mahalleyi kollayan ve olaylara bakış açısıyla alt devre olsada Hürriyet mahallesinin gelecekte abilerinden biridir.

ÖZGÜR MERİÇ
Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Büyükşehir Belediye Tiyatro’sunda oyunculuk eğitimi almıştır. 1992 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da Özgür karakterini canlandırmaktadır. Dizide özellikle yazdığı ve ara ara okuduğu şiirler ile dizi severlerden tam not almıştır.

ONUR AKBAY
Blu TV'de yayınlanmakta olan S1f1r B1r - B1r Zamanlar Adana'da dizisi oyuncularından Onur Akbay Çukurova Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Aslen Diyarbakır’lı olan oyuncu Diyarbakır’da yetişmiş ve üniversite eğitimi için Adana’ya gitmiştir. Ardından yaşamını Adana’da sürdürmeye karar vermiştir. 10 yıldır fazladır Adana’da yaşamaktadır. Onur Akbay Sıfır Bir dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırmaktadır.

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 14.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

 

Cio öldü mü? Cihangir Ceyhan Sıfır Bir Adana'dan ayrıldı mı? Cio Çukur dizisine geçecek mi? ile ilgili etiketler BluTV sıfır bir adana cio öldü mü cihangir ceyhan diziden ayrıldı mı çukur dizisine geçecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.