Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel'le aşk yaşayan Doruk Doğrusöz gelen yorumla çılgına döndü

İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz (34), cinsiyet değiştirerek erkek olmuş ve Doruk Doğrusöz adını almıştı. Cinsiyet değiştirdikten sonra 49 yaşındaki oyuncu, sunucu, manken ve şarkıcı Sevda Demirel'le bir süre aşk yaşayan Doruk Doğrusöz, sosyal medyada hakkında yapılan 'Sevgilisi kadındı' başlıklı habere isyan etti.

Adını ilk olarak katıldığı moda yarışması ile duyuran 34 yaşındaki Neslihan Doğrusöz, 2019 yılında cinsiyet değiştirerek erkek olmuş ve Doruk Doğrusöz adını almıştı. Cinsiyet değiştirdikten sonra bambaşka biri olan ve değişimiyle sosyal medyaya damga vuran Doruk Doğrusöz, hakkında yapılan bir haber karşısında adeta ateş püskürdü.


Erkek olduktan sonra Sevda Demirel'le aşk yaşayan Doruk Doğrusöz, eski aşkıyla ve kendisiyle ilgili yapılan bir yorum karşısında sessizliğini bozdu. Doruk Doğrusöz, bir sosyal medya paylaşımında "Sevgilisi kadındı" başlığını görünce adeta çileden çıktı.

Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel'le aşk yaşayan Doruk Doğrusöz gelen yorumla çılgına döndü


YAPILAN HABERLERE İSYAN ETTİ

Doruk Doğrusöz, eski sevgilisi Sevda Demirel ve kendisiyle ilgili yapılan 'Sevgilisi Kadındı' başlıklı haber karşısında şu cevabı verdi:

''Sevgilisi kadındı diye koca bir başlık...evet ben bir cinsiyet degıstırdım ve degıstırdıgımde Sevda hanımla tanıstım...ne hadsizsiniz,ne saygısızsınız....yapacağınız haberi dogru yapın,2 beğeni alacaksınız diye kimliğime saygısızlık yapmak ne küstahlıktır ! Ayıp !''

Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel'le aşk yaşayan Doruk Doğrusöz gelen yorumla çılgına döndü - Resim : 2

 

Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel'le aşk yaşayan Doruk Doğrusöz gelen yorumla çılgına döndü ile ilgili etiketler Doruk Doğrusöz Neslihan Doğrusöz Sevda Demirel Sosyal Medya cinsiyet değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.