Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar artık paraya para demiyor!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın evlendikten sonra işleri açıldı. Erkoçlar, şimdi paraya para demiyor.

Geride bıraktığımız eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturan Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle el ele yürüyüşe çıkan Erkoçlar, projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

sonradan-erkek-olup-evlenen-ruzgar-erkoclar-10439655_3651_m

EVLİLİK YARADI!

Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyazoğlu ile önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Erkoçlar, evliliğin güzel gittiğini söylerken işlerinin de çok yoğun olduğunu belirtti. Erkoçlar:

"Yeni sinema filmi çekimlerim başlıyor, onun hazırlıkları var. Birkaç gün içinde başlayacağız. Onun dışında DJ'lik yapıyorum. Tiyatro çalışmalarımızda devam ediyor. Çok yoğunum." dedi.

Bu yoğun temposu, "Rüzgar Erkoçlar'a evlilik yaradı" dedirtti.

14

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar artık paraya para demiyor! ile ilgili etiketler Para Rüzgar Erkoçlar kız hali nil erkoçlar tuğba beyazoğlu karısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.