Cinsiyet değiştiren oyuncu Elliot Page'in son hali ortaya çıktı

Son olarak 'The Umbrella Academy' ile seyirci karşısına çıkan, 2007 yılında rol aldığı 'Juno' filmiyle Akademi Ödülü kazanan 34 yaşındaki Kanadalı oyuncu ve film yapımcısı Ellen Page, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirdiğini açıklayıp, 'Elliot Page' adını almıştı. Page, son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Inception, Juno ve X-Men filmlerinin ünlü oyuncusu Elliot Page, cinsiyet değiştirme ameliyatından sonraki görüntüsüyle sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.


2014 YILINDA AÇIKLAMIŞTI...

2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBT gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum" diyerek eşcinsel olduğunu açıklayan ve cinsiyet değiştirdikten adını Ellen Page olarak değiştiren oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Cinsiyet değiştiren oyuncu Elliot Page'in son hali ortaya çıktı


KARIN KASLARINI SERGİLEDİ

Page'in üstsüz olarak paylaştığı gönderiye beğeni yağdı. Düzenli olarak egzersiz yapan Elliot Page, gelişen karın kaslarını gözler önüne serdi. Page'in göğüslerindeki ameliyat izleri ise dikkat çekti.

Page, Aralık 2020’de “Merhaba arkadaşlar, sizinle trans kimliğimi ve adımın Elliot olarak değiştiğini paylaşmak istiyorum” diye başlayan bir mektubu sosyal medya sayfasında paylaşmıştı.


İşte Page'in son hali...

Ellen Page

Ellen Page

Ellen Page

 

Cinsiyet değiştiren oyuncu Elliot Page'in son hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Elliot Page Ellen Page
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.