Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı

2017 yılında cinsiyet değiştirerek erkek olan Aybike Esin Tumluer, ismini de Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla değişimini gözler önüne seren Tumluer'in son hali ortaya çıktı. 'İlişki Durumu Karışık' dizisinde çocuk bakıcısı olan Gülendam rolüyle üne kavuşan oyuncunun yeni görüntüsü sosyal medyayı salladı.

Rol aldığı 'İlişki Durumu Karışık' dizisinde çocuk bakıcısı olan Gülendam karakterini canlandıran oyuncu Aybike Esin Tumluer, 2017 yılında ameliyat masasına yatmış ve cinsiyet değiştirmişti. 1988 doğumlu oyuncu cinsiyet değiştirme ameliyatının hemen ardından da ismini Atlas Karan Tumluer ismini almıştı.

Atlas Karan Tumluer'in zaman içindeki değişimi gündem oldu. Son halini Instagram hesabından paylaşan Tumluer'i takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun yeni görüntüsü herkesi şaşırttı.


Cinsiyet değiştiren ünlü isimler arasına giren ve Şimdilerde ekranlardan uzakta olup, tiyatro sahnelerinde boy gösteren Atlas Karan Tumluer'in son hali...

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı - Resim : 2

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı - Resim : 3

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı - Resim : 4

ATLAS KARAN TUMLUER HAKKINDA

Oyuncu Aybike Esin Tumluer, 1988 yılında dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra İnternational School of Comic Acting'de drama ve tiyatro oyunculuğu eğitimi aldı. 2017 yılında vizyona giren ‘Şansımı Seveyim' adlı Sinema filminin yanı sıra ‘Her Şey Yolunda Merkez' ve ‘İlişki Durumu Karışık' isimli dizlerin kadrosunda yer aldı. ‘Sesli Güldüm' komedi programında ise, ‘Kocasız Okşan' karakterine hayat verdi. 2017 yılında cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer, Atlas Karan Tumluer ismini aldı.

 

 

Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer'in son görüntüsüne inanamayacaksınız! Yeni hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Aybike Esin tumluer Atlas Karan Tumluer degişim cinsiyet değiştirme ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.