Cinnet: İçine Musk'ın mankenini koyduğu Tesla'sını dinamitle patlattı!

Bir sürücü, Tesla marka aracının fazlasıyla yüksek olan tamir ücreti yüzünden cinnet getirdi. Finlandiya'da bir kişi onarım maliyetlerine sinirlenerek Tesla marka aracını 30 kg dinamitle havaya uçurdu. Üstelik havaya uçurduğu arabasının sürücü koltuğuna Elon Musk'ın cansız bir de mankenini yerleştirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Finlandiya’da Tuomas Katainan adlı kişi, yüksek onarım maliyetlerini protesto etmek amacıyla Tesla marka aracını dinamitle havaya uçurdu.

SU SIZINTISI YÜZÜNDEN BOZULAN BATARYANIN FİYATI 23 BİN DOLAR

Katainan, 2013 Model S aracının bataryasının “su sızıntısı” nedeniyle bozulması sonucu servisle iletişime geçtiğini belirterek, 1 ay sonra servis tarafından arandığını ve bataryanın garanti kapsamında olmadığı için 20 bin euro (yaklaşık 23 bin dolar) karşılığında değiştirilmesi gerektiğini tarafına iletildiğini aktardı.

Şirketin kendisine "araca yeni bir batarya takmanın mümkün olup olmadığının" belirsiz olduğunu ifade ettiğini belirten Katainan, ardından durumu protesto etmek amacıyla aracını havaya uçurmaya karar verdi.

ELON MUSK'IN CANSIZ MANKENİNİ SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA OTURTTU

Aracına 30 kilogram dinamit bağlayan ve sürücü koltuğuna da Tesla’nın sahibi Elon Musk’ın cansız mankenini oturtan Katainan, aracını havaya uçurarak sosyal medyada yayınladı.

Cinnet: İçine Musk'ın mankenini koyduğu Tesla'sını dinamitle patlattı! ile ilgili etiketler Finlandiya Tesla cinnet dinamit tamir onarım ücret tnt patlattı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.