Cinderes'te işlem tamam! Kontrol sağlandı, arama çalışmaları sürüyor...

Cinderes'e büyük taarruz başlatılmıştı. Tamamen kuşatılan bölgen havadan ve karadan ateş altına alınmıştı. Az önce TSK ve ÖSO'nun belde merkezini ele geçirdiği bilgisi geldi. Arama faaliyetinin sürdüğü beldede teröristlerle çatışmalar yer yer sürüyor.

TSK ve ÖSO, Afrin çevresindeki beldeleri teker teker teröristlerden temizlemeye devam ediyor. Raco’nun tamamen ele geçirilmesinin ardından, Cinderes kuşatılmıştı.

Afrin’e açılan kapı niteliğini taşıyan kritik Cinderes beldesinin büyük kısmı sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

cinderes

CİNDERES'E BÜYÜK TAARRUZ BAŞLATILDI!

Bölgeden alınan son haberlere göre, Cinderes'e büyük bir taarruz başlatıldığı, tamamen kuşatılan bölgenin havadan ve karadan ateş altına alındığı belirtildi.

PKK/PYD'li teröristlerin tamamen dağıldığı ve kent merkezini terk etmeye başladıkları da gelen bilgiler arasında.

Yerleşim merkezi ve civarındaki teröristlere son darbenin vurulması amacıyla başlatılan operasyon sonrasında örgüt mensuplarının Esed rejimi ve PYD kontrolündeki diğer bölgelere kaçmaya başladıkları öğrenildi.

Saat 14.00 civarında ise Cinders'in belde merkezi TSK ve ÖSO tarafından ele geçirildi. Yer yer çatışmaların sürdüğü beldede arama ve tarama faaliyetleri de devam ediyor. SuperHaber

Cinderes'te işlem tamam! Kontrol sağlandı, arama çalışmaları sürüyor... ile ilgili etiketler Afrin zeytin dalı harekatı cinderes
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.