Cinayetle suçlanan dededen ilginç savunma!

Bir yolcu gemisinin 11.katından düşerek hayatını kaybeden 18 aylık kız çocuğun ölümünden sorumlu tutulan dededen ilginç bir savunma geldi.

New York Post'ta yer alan haberde Hindistanlı Salvatore Anello isimli yaşlı bir adam torunun ölümüne sebebiyet vermekten yargılanıyor. Geçtiğimiz aylarda 18 aylık torunuyla Kraliyet Karayipler Deniz Özgürlüğü'nde tatile çıkan yaşlı adam, yolcusu oldukları geminin 11. kattaki odanın camını açık bırakmış bu esnada da torunu camdan atlayarak hayatını kaybetmişti.

İhmalden yargılanan dededen ilginç bir savunma geldi. Renk körü olduğunu söyleyen Anello pencereyi kapalı olarak gördüğünü dile getirdi.

CBS News'e konuşan dede Anello " Renk körüyüm. Nasıl oldu bilmiyorum, pencerenin kapalı olduğunu gördüm. Pencere kapalı sanıyordum. Bu olayı atlamadım" dedi.

Doktorlar Anello'nun renk körü olduğunu doğruladı.

50 yaşındaki Anello, San Juan, Porto Riko'da bulunan 150 metrelik gemiden aşağı düşen 18 aylık Chloe Wiegand'ın 7 Temmuz'daki ölümünde ihmalci cinayetle suçlanıyor. Anello'nun üç yıl hapsi isteniyor.

Bir sonraki mahkeme tarihi 17 Aralık'ta görülecek.

Cinayetle suçlanan dededen ilginç savunma!

SuperHaber/Dışhaberler

Cinayetle suçlanan dededen ilginç savunma! ile ilgili etiketler cinayet Salvatore Anello renk körü
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.