Emine Bulut cinayetine Erdoğan'ın sebep olduğunu savundular!

Kırıkkale’de bir lokantada eski eşi Fedai Varan tarafından 10 yaşındaki küçük kızının gözü önünde öldürülen Emine Bulut tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Korkunç vahşetle ilgili peş peşe açıklamalar yapılırken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, olayla ilgili soruşturma ve kovuşturma aşamasına müdahil olunması için dilekçe verildiği ve iki hukuk müşavirinin görevlendirildiği açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı ise Emine Bulut'un 10 yaşındaki kızına öğrenim hayatı boyunca eğitim yardımı ile sosyal ve psikolojik destek verileceğini duyurdu.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emine Bulut'un babasını telefonla arayarak başsağlığı diledi. Erdoğan görüşmede, "Üzerimize düşeni yapmanın gayreti içinde olacağız" dedi.

ODATV CİNAYETTEN ERDOĞAN'I SORUMLU TUTTU!

Ancak korkunç vahşet sonrası, tıpkı Ege bölgesinde çıkan yangınlarda olduğu gibi, yine hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alma gayretinde olan çevreler dikkat çekti.

Özellikle İzmir'de çıkan orman yangınında yine aynı kesimler, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere iktidarı hedef almış ve yangınların sorumlusu olarak hükümeti göstermişti. Ancak bu kişiler, terör örgütü PKK'nın "Ormanları biz yaktık" açıklaması karşısında derin bir sessizliğe gömülmüşlerdi.

Benzer bir yaklaşım Emine Bulut cinayetinde de ortaya konuldu. Konuyla ilgili sözde "hassasiyet" sergileyen Odatv olayın asli sorumlularının geri planda kalmasına sebep olabilecek bir yaklaşımla, Emine Bulut cinayeti nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayarak, hedef gösterdi.

Odatv, konuyla hiç alakası olmayan mesajları paylaşarak ve elma ile armutu birbirine karıştırarak Emine Bulut cinayeti ve diğer kadın cinayetlerinin işlenmesinde Erdoğan'ın sorumluluğu bulunduğunu savundu.

Konuyla ilgili hazırlanan videoda, "Bir de bu açıdan bakalım" denilerek, Emine Bulut cinayetine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce yaptığı iki açıklamasının sebep olduğunu savunan Odatv açıkça suç işledi.

 

Emine Bulut cinayetine Erdoğan'ın sebep olduğunu savundular! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İzmir PKK cinayet Orman Emine Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.