Çin Seddi (The Great Wall) oyuncuları kim, konusu ne, nerede çekildi?

Milyonlarca filmseveri ekranları başına kilitleyen ve HollyWood’un ünlü oyuncularından Matt Damon’un oynadığı Çin Seddi filmi büyük ilgi gördü. Ekranları başında Çin Seddi’ni takip edenler arama motorlarında film hakkındaki detayları öğrenmek için araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Çin Seddi (The Great Wall) oyuncuları kim? Çin Seddi (The Great Wall) nerede çekildi, çekilmiştir? Çin Seddi (The Great Wall) KONUSU NE, NEDİR? İşte detaylar…

Yayımlandığı gece çok sayıda filmseverin beğenisini kazanan Çin Seddi’nin oyuncuları, konusu ve çekildiği yer merak uyandırdı. Televizyon ekranlarında Çin Seddi filmini takip edenler detaylı bilgileri öğrenmek ve film hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için arama motorlarında konuyu araştırmaya başladı. Peki, Çin Seddi (The Great Wall) oyuncuları kim? Çin Seddi (The Great Wall) nerede çekildi, çekilmiştir? Çin Seddi (The Great Wall) KONUSU NE, NEDİR? Detaylar haberimizde…

ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) OYUNCULARI KİM? ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİLMİŞTİR? ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) KONUSU NE, NEDİR?

ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) OYUNCULARI KİM? 

Matt Damon - William Garin

Jing Tian - Komutan Lin

Pedro Pascal - Pero Tovar

Willem Dafoe - Sir Ballard

Andy Lau - Wang

Zhang Hanyu - General Shao

Eddie Peng - General Wu

Lu Han - Peng Yong

ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİLMİŞTİR? 

Çin Seddi filmi, adını aldığı ülke sınırları içerisinde yapılmıştır.

ÇİN SEDDİ (THE GREAT WALL) KONUSU NE, NEDİR?

Barutu bulup Avrupa'ya götürebilmek amacıyla Uzak Asya'ya gelen bir kervan önce bir çetenin, sonra da gizemli bir canavarın saldırısına uğrar. Ekipten sadece William ve Pero hayatta kalır. William, kendilerine saldıran canavarın kolunu koparmayı başarmıştır. İkili daha sonra Çinli askerler tarafından esir alınıp karargâha götürülürler. Burada, karşılaştıkları canavarın 'taotie' adlı çok güçlü ve aynı zamanda akıllı bir yaratık olduğunu, her 60 yılda bir Çin Seddi'ne saldırdıklarını ve yakın zamanda gelmesi beklenen yeni bir saldırı için hazırlıklar yapıldığını öğrenirler. William ve Pedro, barutu bulma göreviyle canavara karşı savaşmak arasında sıkışırlar.

Çin Seddi (The Great Wall) oyuncuları kim, konusu ne, nerede çekildi? ile ilgili etiketler Çin Seddi film
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.