Cimri markette 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Cimri market 8 Ocak sıvı yağ fiyatları!

Cimri markette 8-9 Ocak tarihlerinde hafta sonunda Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı şok fiyata satılıyor. Sadece online olarak satılan Biryağ Ayçiçek Yağının fiyatını görenler gözlerine inanmıyor. İşte Cimri markette sıvı yağ fiyatları…

Döviz kurlarının yükselmesi sonrasında yaşanan düşüşle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı ile altın fiyatları da nasbini almış ve dikkatler market fiyatlarına çevrilmişti.

Vatandaşlarda en uygun ve en ucuz ayçiçek yağı fiyatlarını sorgulama başlarken güzel haber online alışverişte lider olan Cimri marketten geldi. Son zamanlarda özellikle Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağında şok indirimi ile dikkat çeken Cimri market fiyatları en dibe kadar çekti.

Diğer marketlerin aksine Cimri markette Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı online olarak 67.95 TL’den satışa sunuldu.

Mutfakların vazgeçilmezi olan Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağını online olarak satın alıp sizde bu şok indirimden yararlanabilirsiniz.

Cimri markette 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Cimri market 8 Ocak sıvı yağ fiyatları!

Cimri Market 5 L Sıvı Yağ Fiyatları

Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 67.95 TL
Orkide 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 63.95 TL
Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 64.50 TL
Yudum 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 79.95 TL
Kırlangıç 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 84.90 Tl
Ülker Bizim 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 98.95 TL

Cimri markette 5 L Biryağ Ayçiçek Yağında şok indirim! İşte Cimri market 8 Ocak sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler cimri market biryağ ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.