Cimilli İbo ismiyle tanınan Karadenizli müzisyen İbrahim Özer'den kahreden haber

2020 yılının Eylül ayında yakalandığı koronavirüs sebebiyle bir süre yoğun bakımda kalan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo yeniden yoğun bakım servisine kaldırıldı. Durumu kritik olduğu bilinen Karadenizli sanatçının tedavi işlemleri devam ediyor.

Cimilli İbo ismiyle bilinen Karadeniz'in sevilen sanatçıların İbrahim Özer, Başkent Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı.

 

DURUMUNUN KRİTİK OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Böbrek yetmezliği ve kanında aşırı enfeksiyon tertip edildiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

 Cimilli İbo

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanıp günlerce yoğun bakımda tedavi gören ünlü Karadeniz sanatçısının, o dönem organlarında hasar oluşmuş, özellikle böbreklerinin çok zarar gördüğü bildirilmişti.

Cimilli İbo


YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Böbreklerinde görülen zarar ileri seviyeye atladı ve ünlü sanatçıya böbrek naklinin yapıldığı belirtildi. Durumu kritik olduğu bilinen sanatçının yoğun bakım tedavisi devam ediyor.

Cimilli İbo

Yoğun bakımda tedavisi devam eden müzisyen için dostları yardım çağırısında bulundu. Cimilli İbo için kan arayışı olduğu öğrenilirken, çok sayıda seveni kanın hızlı şekilde bulunması için sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı.

Cimilli İbo

İstanbul Başkent Üniversite Hastanesi’nde bulunan Cimilli İbo için 0+RH VE 0-RH trombosit kana ihtiyaç olduğu öğrenildi.

 

 

Cimilli İbo ismiyle tanınan Karadenizli müzisyen İbrahim Özer'den kahreden haber ile ilgili etiketler yoğun bakım Cimilli İbo İbrahim Özer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.