Cimbomda sular durulmuyor! Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaklaşan seçim öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Vole YouTube kanalında çok konuşulacak açıklamalara imza atan başkan, "Ayrılıktan sonra Fatih Terim bana haber yolladı. Arkadaşıma 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' mesajı atmış" diye konuştu.

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi idari açıdan ibra edilmemiş ve seçim kararı çıkmıştı. Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek ise adaylığını açıklamıştı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaklaşan seçim öncesi Vole YouTube kanalında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

''BAŞKANI BEN GETİRDİM, BEN GÖNDERECEĞİM''

"Seçimi Fatih Terim'in sayesinde kazandığım iddiasına sanırım Fatih Hoca da inanıyor" diyen Elmas, "Ayrılıktan sonra Fatih Terim bana haber yolladı. Arkadaşıma 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' mesajı atmış" diye konuştu.

Cimbomda sular durulmuyor! Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim'

''IŞITAN GÜN NEDEN ELEŞTİRİLDİ?''

Işıtan Gün konusuna da değinen başkan, "Işıtan Gün neden eleştirildi? Sebepleri nedir? Sadece sosyal medya paylaşımları mı eleştirildi, bu kadar mı? 10 sene önce attığı tweetler Galatasaray'ın en mühim konusu mu oldu?" dedi.

''GALATASARAY İÇİN MÜCADELE EDENLERİN HAMLE YAPMASI GEREKİYOR''

"Bir yerden sonra Galatasaray için mücadele edenlerin hamle yapması gerekiyor" diyen Burak Elmas, "Zamanı gelince bu iktidar mücadelesi verenler, kimin hangi başkanı seçtirmek için çalıştığını, ibrasızlık olsun biz kazanalım diyenleri açıklayacağım" ifadelerini kullandı. Elmas, "Galatasaray artık sezonluk bakamaz, uzun vadeli yönetilmesi gerekir" diye konuştu. 

Cimbomda sular durulmuyor! Burak Elmas: Fatih Terim 'Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim' ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim burak elmas Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.