Cimbom'da Rashica mutluluğu

Dünya Kupası arasında tamamen iyileşen Galatasaray'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica, İstanbulspor maçında sahada olacak.

Dünya Kupası arasında Galatasaray'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica, sakatlığını tamamen atlattı. Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir'i yenerek Dünya Kupası'na giren Galatasaray'ın hızı hazırlık maçlarında kesildi. Sakat ve eksikleri çok olan sarı-kırmızılı takım, 3 mağlubiyet ve 1 beraberliğin ardından Toulouse'u yenerek teselli buldu.

RASHICA SEVİNCİ

Sabah'ta yer alan habere göre; skorlara takılmayan Okan Buruk için en kıymetli kazanç ise Milot Rashica oldu. Son Başakşehir deplasmanında aldığı darbeden dolayı dizinde kemik ödemi oluşan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bir ayda tamamen iyileşti ve liglere ara verildiği için maç kaçırmadı.

11'İN VAZGEÇİLMEZİ

Toulouse'a karşı 20 dakika sahada kalan ve hocasını memnun eden Kosovalı yıldız, İstanbulspor ile oynanacak lig maçına kadar fiziksel olarak yüzde yüz hazır hale gelecek. İcardi'nin yokluğunda Gomis'i kullanan, Mertens'in yerinde Yusuf Demir'i deneyen, Kerem ve Barış Alper'i rekabete sokan Okan Buruk, Rashica'yı ilk 11'in vazgeçilmezi olarak görüyor.

Cimbom'da Rashica mutluluğu ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.