Cimbom'da Muslera göreve hazır

Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlanan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, dönüş hazırlığında. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli ismi Muslera bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 22 karşılaşmada görev yaptı.

23. haftada Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlanan ve yaklaşık 1 ay kadar takımla birlikte antrenman yapamayan Galatasaray'ın Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'dan iyi bir haber geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre; merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkemizi derinden sarsan depremler nedeniyle lige verilen arada iyileşen Muslera adım adım kadroya dönmeye hazırlanıyor.

Takımla birlikte son antrenmanlara da katılan ve moralli bir görüntü ortaya koyan tecrübeli eldiven, teknik patron Okan Buruk'un şans vermesi halinde Kasımpaşa karşısında görev yapabilecek.

 

Cimbom'da Muslera göreve hazır ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.