Cimbom, Muslera için en az 20 milyon euro istiyor!

Uruguay ile Dünya Kupası'nda yine bütün dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera'nın kaderi Dünya Kupası'ndan sonra belli oluyor. Cimbom kapıyı en az 20 milyon eurodan açacak.

Dünya Kupası’nda çeyrek finale kalan Uruguay’ın kalesini koruyan Muslera yine gündemde. Sarı-kırmızılı yönetim dikkatleri üzerine çeken başarılı eldivene önemli teklifler gelmesini bekliyor ama satılması için çok istekli değil.

Teknik heyetin de başarılı file bekçisinin satılmasına ancak çok yüksek bir teklif gelmesi halinde sıcak baktığı bildirildi. Bu nedenle Muslera için Cim-Bom, Dünya Kupası’ndan sonra ancak 20 milyon euroluk bir öneri alınması halinde masaya oturacak. Muslera, Rusya’daki şampiyonada kalesinde tek gol görürken turnuvadaki en iyi kaleciler arasında gösteriliyor. Otoriteler de Uruguaylı eldivene önemli kulüplerden teklif gelebileceğini belirtiyor.

Galatasaray ile 3 sene daha sözleşmesi bulunan Muslera yıllık garanti 3 milyon 575 bin euro alırken, primlerle beraber bu rakam yaklaşık 4 milyon euroyu buluyor.

Cimbom, Muslera için en az 20 milyon euro istiyor! ile ilgili etiketler Uruguay Galatasaray Muslera Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.