Cilt kırışıklıkları nasıl geçer? Evde doğal yöntemler!

Cilt kırışıklıkları günümüzde birçok kişinin sıklıkla karşılaştığı problemler arasında yer alıyor. Herkes genç ve canlı bir cilde sahip olmak ister fakat cilde gereken önem verilmediğinde veya yaşlanma belirtilerinin başlangıcı sebebiyle cilt kırışıklıkları oluşur. Peki, Cilt kırışıklıkları nasıl geçer? Evde doğal yöntemler! Detaylar haberimizde...

Cildindeki kırışıklıklarıdan şikayetçi olan çoğu kişi çözümler üreterek kırışıklıklarından kurtulmaya çalışıyor. Sağlıklı beslenmek cilt sağlığı açasından önemli bir faktördür. Cilt kırışıklıklarından kurtulmak isteyenler arama motorlarından çözümler araştırmaya başladı. Peki, Cilt kırışıklıkları nasıl geçer? Evde doğal yöntemler! Detaylar haberimizde...

Cilt kırışıklıkları nasıl geçer? Evde doğal yöntemler!

CİLT KIRIŞIKLIKLARI NASIL GEÇER?

Kırışıklıkların azalması için yapmanız gereken ilk iş cildinizi düzenli olarak nemlendirmektir. Günlük cilt bakımınızı düzenli olarak uygulamaya özen göstermelisiniz. Güneşten kaçınmaya özen gösterin. 

Yüksek miktarda E vitamini içeren üzüm çekirdeği yağı ayrıca mükemmel bir antioksidan özelliğe sahiptir. Omega 3, Omega6 ve Omega 9 yağ asitlerini içermektedir. Cildin sağlıklı ve canlı görünmesinde etkili bir yağdır. Cilt kırışıklıklarına iyi gelen bu yağ göz çevresi kırışıklıklarına da faydalı olduğu kanıtlanmıştır. 

Avokado meyvesinden elde edilecek doğal yağ, göz çevresinde oluşan kırışıklıkların oluşumlarını azaltmada çok etkilidir. Bir avokadoyu iki parçaya ayırın ve meyvenin posasını kırışıklık bulunan veya kırışıklık oluşumuna müsait bölgelere uygulayınız.

Portakal suyu;
Bir miktar portakalı sıkın, bir parça pamuğu batırın ve kırışıklıkların belirdiği bölgelere, sabahları ve akşamları uygulayın. Sadece birkaç hafta içinde, cildinizde yaratacağı farkı gözlemleyebileceksiniz.


Yoğurt;

Yüzünüzü yıkayın ve iyice kurulayın. Bir yemek kaşığı sade yoğurdu, bir yemek kaşığı balı, yarım çay kaşığı portakal suyunu ve çeyrek fincan dilimlenmiş muzu karıştırın. Homojen karışmış bir krem elde ettiğiniz zaman yüzünüze uygulayın ve on beş dakika kadar durmasına izin verin. Sonrasında ılık su ile durulayınız. Kırışıklıklarınız gözle görülür oranda azalacaktır.

 

 

Cilt kırışıklıkları nasıl geçer? Evde doğal yöntemler! ile ilgili etiketler sağlık maske 2019 doğal yöntemler cilt Cilt kuruluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.