Böcek ısırığı olduğunu düşündü! Dokuz kez cilt kanserine yakalandığı ortaya çıktı

Sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vücudundaki kırmızı lekeleri böcek ısırığı ya da sivilce zanneden kadının tam dokuz kez cilt kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaştığı videolarda kullanıcıları şaşırtan HR_Molly vücudundaki kırmızı lekeleri önemsemediğini bu lekelerin sivilce ya da böcek ısırığı olduğunu düşündüğünü ancak cilt kanserine yakalandığını açıkladı. 

Daily Mail kaynaklı habere göre önce bacağında çıkan kırmızı lekeleri böcek ısırığı zanneden kadın kırmızı lekelerin geçmemesi üzerine alarma geçti. Doktora gitmeye karar veren Molly'in başvurduğu dermatolog ilk başta endişelenecek bir sorun olmadığını ifade etti. Başından geçenleri anlattığı video serisinde Molly, dudağında geçmeyen bir leke ortaya çıkınca doktorun teşhisinin değiştiğini ifade etti. Biyopsi sonucunda cilt kanseri olduğunu öğrenen Molly videolarında 'korkutucu ve travmatik' olarak değerlendiriyor. 

Jill Biden'da görülen kanser türü 

ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın geçtğimiz Ocak ayında ameliyat olmasına neden olan bu kanser türünün yaygın bir cilt kanseri türü olduğu belirtiliyor. Molly ölümcül olmayan bu kanser türü için kullanıcıları uyardığı videolarında çok fazla güneşe maruz kalmadan da kansere yakalanabilecekleri konusunda kullanıcıları uyardı. Cilt ten rengi ya da aile hikayesi gözetmeksizin imkanı olanların doktora gitmesi konusunda uyaran Molly genetik bir duruma çevresel faktörlerin etkili olarak kanserin görülebildiğini ifade ediyor. 

Kahverengi ya da siyah olarak olarak görülebilir

ABD'deki bir klinik merkezinden yapılan açıklamaya göre ise bu kanser türü kahverengi ya da siyah bir lezyon olarak görülebileceği gibi yara ya da pullu bir deri olarak da görülebiliyor. Ameliyatla temizlenebilen bu kanser hücreleri cilt dokusu kesip çıkarılarak hastalık temizlenebiliyor. 

Böcek ısırığı olduğunu düşündü! Dokuz kez cilt kanserine yakalandığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler kanser ABD Sosyal Medya Cilt Kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.